صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرستار قاتل جان ۳۰ بیمار را گرفت

پرستار آلمانی که با تزریق دارو دست به قتل بیماران می‌زد، به قتل دست‌کم ۳۰ بیمار در بیمارستان اعتراف کرد.
کد خبر: ۴۶۵۱۶۱
| |
15055 بازدید
پرستار آلمانی که با تزریق دارو دست به قتل بیماران می‌زد، به قتل دست‌کم ۳۰ بیمار در بیمارستان اعتراف کرد.

به گزارش فارس، اين مرد گفت كه تنها انگيزه‌اش از تزريق دارو با دوز بالا به بيماران اين بود كه مهارت خودش را با به هوش آوردن آنها افزايش دهد.

اين پرستار 38ساله تمام قربانيانش را با تزريق بيش از حد داروي قلب از پاي درآورده است. هر چند تحقيقات نشان مي‌دهد كه او طي سال‌هاي 2003تا 2005كه به‌عنوان پرستار در يكي از بيمارستان‌هاي شمال آلمان مشغول به‌كار بوده به 60بيمار دارو با دوز بالا تزريق كرده، اما نيمي از بيماران از خطر مرگ نجات يافته و دوباره به زندگي بازگشته بودند.

اين مرد از سپتامبر سال 2008ميلادي به جرم قتل 3بيمار و تلاش براي قتل 2بيمار ديگر دستگير و در دادگاه محاكمه شد اما حالا در تازه‌ترين اعترافات خود مدعي شده كه تا‌كنون 30بيمار را با تزريق مرگبار به قتل رسانده است. در حال حاضر، پليس سرگرم تحقيق درخصوص 100مورد مشكوك در بيمارستان مورد نظر است كه احتمال مي‌رود پرستار مرگ به آنها نيز دارو با دوز بالا تزريق كرده است. مرد جنايتكار پيش از اين در دادگاه محاكمه و به تحمل 7سال زندان محكوم شده بود اما حالا و با اعترافات جديد او، رسيدگي به پرونده وي وارد مرحله‌ تازه‌اي شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟