صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آغاز شانزدهمین جام ملت‌های آسیا در استرالیا

کد خبر: ۴۶۵۰۶۲
| |
9352 بازدید

شانزدهمین دوره مسابقات فوتبال جام ملت‌های آسیا تا دقایقی دیگر در شهر بارانی ملبورن آغاز می‌شود.
به گزارش ایسنا، تا دقایقی دیگر شانزدهمین دوره مسابقات فوتبال جام ملت‌های آسیا در شهر ملبورن رسما آغاز می‌شود.

مراسم افتتاحیه امروز (جمعه) حدودا از ساعت ۱۹:۳۰ به وقت محلی (۱۲ به وقت تهران) در ورزشگاه ۳۰ هزار نفری «امی پارک» یا «مستطیل» شروع می‌شود؛ اما در فاصله کمتر از یک ساعت مانده تا شروع افتتاحیه کمتر از ۵ هزار نفر به ورزشگاه آمده‌اند، ولی از حدود نیم ساعت پیش بر تعداد تماشاگران اطراف استادیوم افزوده شد.

استرالیایی‌ها اکثرا با پیراهن‌ها و شال‌های زرد رنگ وارد ورزشگاه می‌شوند و در مقابل کمتر از ۱۰۰ نفر تماشاگر کویتی با لباس‌های آبی و پرچم‌های کشورشان در ضلع جنوبی استادیوم نشسته‌اند.

مسئولان برگزاری مسابقات تماشاگران کوچک‌سالی را برای حضور در این برنامه سازماندهی کرده بودند؛ اما در مجموع شهر ملبورن چندان حال و هوای برگزاری جام ملت‌ها را ندارد. مردم این کشور رشته فوتی که فوتبال مخصوص خودشان است را بیشتر دوست دارند.

البته امکانات سخت‌افزاری استرالیا، برگزاری این رقابت‌ها فرا‌تر از سطح آسیاست و پیش بینی می‌شود رقابت‌ها از این حیث در وضعیت مطلوبی برگزار شود.

هوای شهر ملبورن بر خلاف دو روز گذشته که حدود ۳۰ درجه سانتیگراد گزارش شده بود، بیش از ۱۰ درجه کاهش یافته و بعضا باران شدیدی در شهر می‌بارد.

طبق پیش‌بینی‌ها هوای ملبورن در روز مسابقه ایران مقابل بحرین (یکشنبه) هم احتمالا بارانی خواهد بود.
علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران و مهدی محمدنبی، دبیرکل فدراسیون هم برای حضور در افتتاحیه به ورزشگاه آمده‌اند.

استادیوم امی‌ پارک یا مستطیل گنجایش ۳۰ هزار نفری دارد که در فاصله نزدیک استادیوم ملی استرالیا که برای ایرانی‌ها یادآور مسابقه تیم ملی مقابل این کشور و حماسه ملبورن است، قرار دارد. آن ورزشگاه دیگر میزبان هیچ مسابقه فوتبالی نیست و فوتبال استرالیایی یا‌‌ همان «فوتی» در آنجا برگزار می‌شود.

تیم ملی ایران هم امروز در ساعت ۱۷:۳۰ تمریناتش را در ملبورن آغاز کرد.

به گزارش افتتاحیه اضافه شود

مراسم افتتاحیه حدودا ۲۰ دقیقه‌ای برگزار شد.

دختران و پسران نوجوان رده سنی ۱۰ تا ۱۵ سال با اجرای حرکات آکروباتیک و... آن را اجرا کردند و چند موسیقی زنده هم اجرا شد.
هرچند ورزشگاه تقریبا پر است، تعداد صندلی‌های خالی ورزشگاه ۳۰ هزار نفری بیش از هزار صندلی است.
شیخ سلمان که در ورزشگاه حضور داشت، پس از مراسم به مقابل زمین آمد و با کاپ قهرمانی عکس یادگاری گرفت.

او هنگام ورود دو تیم استرالیا و کویت به داخل زمین مسابقه، کنار زمین کنار عکاسان ایستاده بود و البته برخی اعضای هیأت رئیسه AFC هم پشت سرش بودند.

علی کفاشیان هم در جایگاه ویژه نشسته و مهدی محمدنبی در جایگاه که VIP نشسته، بود.

نخست وزیر استرالیا تونی آبوت هم به استادیوم آمد و به همراه شیخ سلمان، رئیس فدراسیون استرالیا و دو نفر از اعضای هیأت رئیسه ابتدا نظاره گر حضور دو تیم در زمین بودند و بعد از آن به داخل زمین رفته و با بازیکنان هر دو تیم عکس یادگاری گرفتند.

هنگام دست دادن نخست وزیر استرالیا با بازیکنان کویت ـ که در ابتدا صورت گرفت ـ تماشاگران خیلی آرام هو می‌کشیدند.

بخشی از تماشاگران استرالیایی، که در ضلع شمالی نشسته‌اند، هدایت شده تیمشان را تشویق می‌کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟