صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تجمع متقاضیان مسکن مهر پردیس و پرند مقابل مجلس

کد خبر: ۴۶۳۵۰۱
| |
2360 بازدید

جمعی از متقاضیان مسکن مهر پردیس و پرند در مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند و خواستار پاسخگویی مسئولان مربوطه شدند.

جمعی از متقاضیان مسکن مهر پردیس و پرند در اطراف تهران صبح امروز (یکشنبه، 14 دی) مقابل مجلس تجمع کردند و ضمن در دست داشتن پلاکارد و بیان شعارهایی، خواستار پاسخگویی مجلس و وزرات راه در این خصوص شدند.

در پلاکاردهای این تجمع کنندگان اشاره شده بود: "مسکن مهر بی مهر شد"، "مسکن مهر؛ به نام قشر ضعیف جامعه، به کام سرمایه داران و دلالان" و "راه حل مسئولان: پول ندارید، مسکن مهرتان را بفروشید"

یکی از تجمع کنندگان به خبرنگارخانه ملت گفت: در سال 1391 مبلغ 11 میلیون و 700هزار تومان از ما گرفتند و قرار بود در قبال آن مسکنی در پردیس تحویل دهند ولی پس از آن،‌ چندین بار دیگر نیز اعلام کردند که باید باز هم پولی پرداخت کنید.

وی که فیش مبالغ واریزی‌اش را به عنوان سند به همراه داشت، ‌ادامه داد: تاکنون حدود 35 میلیون تومان پول واریز کردیم ولی آخرین بار هم پیامکی دادند که اگر پول جدید را واریز نکنید، مسکن مهر از شما گرفته می‌شود.

متقاضی مسکن مهر دیگری بیان کرد: قرار بود مسکن مهر به صورت 18 تحویل متقاضیان شود ولی اکنون دو سال از آن می‌گذرد و هنوز خبری از واگذاری نیست.

وی توضیح داد: دلالی‌ها در این موضوع هم زیاد شده و هر روز عده‌ای دلال با ما تماس می‌گیرند که وزارتخانه به شما خانه‌ای نخواهد داد، پس بهتر است مسکن خود را بفروشید.

این تجمع کنندگان پیش از این در مقابل وزارت راه و شهرسازی و نهاد ریاست جمهوری نیز تجمع کرده و خواستار پیگیری خواسته‌هایشان بودند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟