تاکید بر ضرورت جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز
رئیس کمیسیون عمران مجلس، با تاکید بر ضرورت جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرها، گفت: اطلاع رسانی دقیق به مردم در خصوص ضرورت حفظ محیط زیست قبل از هر نوع ساخت و سازی هزینه تخریب و قلع و قمع ساخته های غیرمجاز را کاهش می دهد.
سید مهدی هاشمی در گفت وگو با خانه ملت، با تاکید بر ضرورت حفظ محیط زیست و جلوگیری از تخریب آن، گفت: دولت باید هر چه سریع تر نسبت به قلع و قمع ساخت و سازهای غیرمجاز طبق قانون اقدام کند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات ،اسلامشهرو پردیس در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در شمال تهران، افزود: ممانعت از ادامه چنین فعالیت های غیرمجازی برای ادامه حیات محیط زیست ضروری و غیر قابل انکار است.
وی با اشاره به مصوبه اخیر شورای شهر تهران مبنی بر ممانعت از تخریب باغات اطراف پایتخت و برخورد با ویلا سازی در آن، گفت: برخورد با چنین اقداماتی در صورتی جایز است که نارضایتی در آن وجود نداشته باشد و حقی از کسی ضایع نشود.
این نماینده مردم در مجلس نهم، ادامه داد: ما در موضوع ساخت و سازها در صورتی که از قبل اطلاع رسانی کافی انجام شود نیازی به قلع و قمع یا تخریب وجود ندارد چرا که انجام چنین اقداماتی به تحمیل شدن بار مالی مضاعف به کشور منجر می شود.
هاشمی با بیان اینکه اطلاع رسانی دقیق در خصوص چگونگی حفظ محیط زیست به همکاری جمعی برای بهبود شرایط منجر می شود، تصریح کرد: مردم باید بدانند که در صورت ادامه روند ساخت و سازهای غیرمجاز علاوه بر نابودی محیط زیست سلامتشان نیز در خطر خواهد افتاد.
وی با تاکید بر اینکه برخورد قاطع با ساخت وسازهای غیر مجاز باید از همان ابتدا یعنی آغاز ساخت صورت بگیرد، افزود: در حال حاضر بسیاری از این ساخت و سازهای غیر مجاز انجام شده و سال ها از آن می گذرد که به طور حتم تخریب آن ها هزینه های بسیاری را در بردارد.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: شهرداری باید در زمینه جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز بیش از پیش وارد عمل شود.


