صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حضور مسلمان منتفي شد

صادقي در استقلال ماندني شد

کد خبر: ۴۶۲۰۶۸
| |
4119 بازدید
حضور محسن مسلمان در استقلال منتفي و اميرحسين صادقي در اين تيم ماندني شد.

به گزارش  ایسنا، بهرام افشارزاده، مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان اینکه امیرحسین صادقی در نیم فصل دوم نیز در استقلال بازی خواهد کرد، گفت: پس از صحبت‌هایی که با صادقی و قلعه‌نویی داشتیم، قرار شد صادقی نیم فصل دوم را نیز در استقلال بماند.

افشارزاده همچنین از منتفی شدن حضور محسن مسلمان در استقلال خبر داد و گفت: اگرچه امروز اعلام شد که ما با مسلمان به توافق رسیده‌ایم و این بازیکن به استقلال پیوسته است اما پس از اینکه باشگاه ذوب آهن اعلام کرد این بازیکن را قرضی در اختیار استقلال قرار می‌دهد ما از جذب وی منصرف شدیم.

مدیرعامل استقلال گفت: 250 میلیون تومان نداده‌ایم که مسلمان را قرضی در اختیار بگیریم. ما در رابطه با تیموریان که زحمات زیادی برای استقلال کشیده بود و پیشنهادهای زیادی هم داشت، همکاری کردیم و مبالغ این‌چنینی نیز به میان نیامد اما ما حاضر به پذیرش خواسته ذوب آهنی‌ها نیستیم و حضور مسلمان را منتفی کردیم. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟