صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اولین جلسه زمستانه مجلس فردا تشکیل می‌شود

کد خبر: ۴۶۱۳۳۱
| |
1930 بازدید

اولین جلسه علنی نمایندگان مجلس در فصل زمستان فردا (یکشنبه) با دستور کار بررسی لایحه خروج از رکود تشکیل می‌شود.

به گزارش فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی روزهای یکشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری پس از دو هفته تعطیلات و سرکشی به حوزه‌های انتخابیه، نشست علنی خواهند داشت.

وکلای ملت در این دوره کاری لایحه خروج غیرتورمی از رکود را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهند تا پیش از آغاز رسیدگی به لایحه بودجه سال 1394 کل‌کشور، لایحه خروج از رکود به پایان برسد و مبنای بررسی بودجه سال آینده شود.

به نظر می‌رسد جلسات علنی مجلس در جریان بررسی لایحه خروج از رکود به صورت دو شیفته و هر روز برای بررسی سریع‌تر آن برگزار شود.

پارلمان پیش از این طرح احکام دائمی لوایح بودجه‌های سنواتی را نیز مورد بررسی قرار داده و به تصویب رسانده بود تا با توجه به این دو طرح مهم (احکام بودجه و خروج از رکود) لایحه سال آینده را مورد رسیدگی قرار دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار