صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتخاب بازيكنان تيم ملي سليقه‌اي است

کد خبر: ۴۶۱۳۱
| |
1644 بازدید

مدافع تيم فوتبال صباي قم گفت:‌ قطبي با اعلام ليست 41 نفره‌ نشان داد كه انتخاب بازيكنان تيم ملي سليقه‌اي است.

شيث رضايي در گفت ‌و گو با فارس، خاطرنشان كرد: در بازي مقابل عربستان در ليست 18 نفره تيم ملي بودم و اين نشان مي‌دهد كه در شرايط آرماني خوبي هستم اما قطبي با انتخاب 41 بازيكن نشان داد كه انتخاب بازيكنان تيم ملي سليقه‌اي است و من جايي در اين تيم ندارم. نمي‌توانم بگويم كه دليل غيبتم در تيم ملي مسائل حاشيه‌اي بود.

وي ادامه داد:‌ در تمام دنيا مربيان براساس نظر خود بازيكن انتخاب مي‌كنند. حالا كه من در ليست قطبي حضور ندارم براي او دعا مي كنم تا موفق شود.

رضايي در خصوص شايعه مذاكراه با باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد: من بازيكن غير حرفه‌اي نيستم كه بخواهم در اين شرايط حساس كه با صبا قرارداد دارم دست به كار حاشيه‌اي بزنم. پرسپوليس را بسيار دوست دارم اما در حال حاضر فكرم فقط به موفقيت صبا است.

وي افزود: تا به حال از باشگاه پرسپوليس پيشنهادي نداشتم. اگر اينطور هم باشد تا روزي كه بازي‌هاي صبا تمام نشود فكرم را به تيم ديگري مشغول نمي‌كنم.

رضايي در خصوص بازي با الهلال عربستان عنوان كرد:‌ تا آخرين لحظه نااميد نيستيم و حتي اگر صعود هم نكنيم بايد از حيثيت فوتبال ايران با يك بازي زيبا و منطقي دفاع كنيم. ما بر اثر اتفاقات فوتبالي ناكام شده‌ايم.

دربازی مقابل الهلال نااميد نيستيم و از هيچ تلاشي براي گرفتن 3 امتياز دريغ نخواهيم كرد.
اين مدافع در خصوص ديدارهاي جام حذفي يادآور شد: به دنبال گرفتن يك جام در فصل جاري هستيم و شايد جام حذفي آخرين اميد ما باشد. به همين دليل با يكدلي و تلاش مضاعف به فكر قهرماني در جام حذفي و كسب سهميه آسيا هستيم. اميدوارم با اين كار جواب اعتماد فيروز كريمي را بدهيم.
صبا چهارشنبه ميزبان الهلال عربستان است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟