صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سايه روشن فوتبال ايران

کد خبر: ۴۶۱۳۰
| |
1718 بازدید

برخي نکات فوتبال ايران بقدري تکرار شده که کم کم تبديل به لطيفه شده است! براي اینکه آيندگان باور کنند،بوده اند کساني که براي تغيير و بهبود فوتبال ايران،‌ دلشون مي خواسته کاري کنند خلاصه اي از برنامه سايه و روشن فوتبال ايران را تقديمتان ميکنم.

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک، مازیار ناظمی در یادداشتی در وبلاگش ضمن ذکر مطلب فوق افزود: ميهمانان ما آقايان دکتر مهدي خبيري استاد دانشگاه و دبیر اسبق فدراسیون فوتبال،‌ علي فتح الله زاده مدیر عامل سابق باشگاه استقلال و عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال ایران و دکتر مهدي رحمتي استاد دانشگاه

• بناي تصميم گيري در فوتبال ما از ابتدا درست نبوده ، به جاي اينکه بر پايه مباني علمي و پذيرفته جهاني باشد بيشتر بر اساس رفاقت ، احساسات و قدرت سياسي بوده است.

• در فوتبال ايران هر مديري کار مدير قبلي را ادامه نمي دهد چون مبناي کار در مديريت فرد است.

• در آلمان از مديران برنامه بيست ساله مي خواهند ولي در ايران شما نمي داني تا پايان سال مدير هستي يا نه (فتح الله زاده)

• در فوتبال ايران صاحبان ان يعني 74 عضو مجمع فدراسيون فوتبال که نه نفر هيات رئيسه را انتخاب ميکنند و در کنار ان اتاق هاي فکر يعني کميته هاي فدراسيون ، که تصميم سازي ميکنند ،‌ خيلي در امور فوتبال ایران نقشي ندارند و تبديل به مستاجر شده اند ! و تسليم دخالت ها هستند.

•ورزش يک کالبد است يعني شامل دانشگاه ، آموزش و پرورش ، دستگاه هاي اجرايي و ... در ايران اين مجموعه انسجام کارکردي ندارد و هر کسي ساز خودش را مي زند و همین موضوع حرکت مجموعه کند و گاهي بي حاصل میکند ، يک خلاء ارتباطي بين نهادهاي ورزش وجود دارد.

• برخي مديران ورزشي روياهاي ! خود را به عنوان طرح و سند اعلام ميکند که قابليت اجرايي ندارد
• در فوتبال ايران مديريت گلخانه اي و روش one man one company جواب نمي دهد در هيچ کجاي دنيا، شش تيم ليگ برتري در اختيار يک وزارتخانه صنعتي نيست و يا سازمان تربيت بدني به تنهايي دو تيم پر طرفدار ( استقلال و پرسپوليس) را در اختيار نميگيرد.

•ورزش و مديريت ورزش در کشور ما يک فضاي رانتي است و اين موضوع از ابتداي شکل گيري پديده ورزش در ايران ديده شده است و امتياز پستهاي ورزشی به راحتي پيشکش ميشود و در اين بين طبيعي است که نگاه تخصصي گم خواهد شد.

• در بحث فرهنگي ،جاي نقد و توهين درفوتبال ايران عوض شده است.

• در ايران هنوز برخي به تخصصي بودن ورزش اعتقادي ندارند.

• همه در مورد مسايل فرهنگ در ورزشي صحبت ميکنند و همه معلم اخلاق هستند و ارزشي مي شوند ولي در رسانه ها حرکات و کلمات ناپسند از آنها ديده ميشود.

• در فوتبال ايران بالاي 300 ميليارد گردش مالي داريم بدون اینکه کار زير بنايي جدي صورت گيرد
• باشگاه آرسنال به هواداران خود وام مسکن ميدهد مهمترين پيام اين موضوع ارتباط نزديک باشگاه با تماشاگرانش است آيا در ايران اين اتفاق مي افتد؟

پيشنهاد نهايي کارشناسان ، فوتبال را به اهلش بسپاريد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟