پيروزي بايرن با هدايت هاينكس
هفته سيام رقابت هاي بوندسليگا با پيروزي ولفسبورگ و بايرن مونيخ و شكست اينتراخت فرانكفورت ادامه يافت.
به گزارش ايسنا، عصر شنبه با انجام شش ديدار، سيامين هفته رقابتهاي بوندسليگا ادامه يافت.
در اين ديدارها ولفسبورگ، صدرنشين رقابتها توانست در ورزشگاه خانگياش هوفنهايم قهرمان نيم فصل نخست رقابتها را 4 بر صفر شكست دهد و همچنان از صدرنشيني خود دفاع كند.
در ديگر ديدار عصر شنبه، بايرنمونيخ با كادر مربيان جديدش توانست 2 بر يك بوروسيامونشنگلادباخ را از پيش رو بردارد.
اينتراخت فرانكفورت هم در حالي كه پس از مدتها مهدي مهدويكيا را 82 دقيقه در تركيب خود ميديد، برابر بوروسيا دورتموند با 2 گل شكست خورد.
در ديگر ديدارها آرمينيا بيلهفلد و اشتوتگارت به تساوي 2 بر 2 دست يافتند. در بازي تيمهاي كارلسروهه و انرگي كوتبوس توپي از خط دروازهها عبور نكرد. باير لوركوزن هم در خانه شالكه 2 بر يك به پيروزي رسيد.
اين هفته از رقابتها جمعه شب با ديدار تيمهاي بوخوم – هانوفر آغاز شد كه در آن هانوفر توانست با 2 گل ميزبانش را شكست دهد.
اين هفته از رقابتها عصر يكشنبه با انجام دو ديدار به پايان ميرسد. در اين ديدارها كلن پذيراي وردربرمن است و در يكي از حساسترين ديدارهاي هفته هامبورگ ميزبان هرتابرلين است.
در پايان ديدارهاي شنبه ولفسبورگ با 60 امتياز همچنان صدرنشين بوندسليگاست و بايرنمونيخ به لطف پيروزياش برابر مونشن گلادباخ با 57 امتياز به مكان دوم جدول رقابتها صعود كرد. اشتوتگارت هم با 55 امتياز سوم است.


