حبس 5 نفر به جرم برافراشتن پرچم حسینی (ع)
یک دادگاه در عربستان 5 نفر از جمله 4 کودک را به اتهام برافراشتن پرچم حسینی (ع) بر فراز یک مدرسه دراحساء زندانی کرد.
کد خبر: ۴۶۱۰۵۴
| | 9134 بازدید
یک دادگاه در عربستان 5 نفر از جمله 4 کودک را به اتهام برافراشتن پرچم حسینی (ع) بر فراز یک مدرسه دراحساء زندانی کرد.
این 5 نفر در ایام عزاداری محرم، پرچم کشور عربستان را پایین آورده و به جای آن پرچم سالار شهیدان امام حسین (ع) را برافراشته بودند.
به گزارش العالم، عیسی بوزید، مجتبی خلیفه العمیشی، عیسی طاهر الناصر، علی محمد النیف و حسین ابراهیم ساکن روستای الحلیله در منطقه الاحساء هستند که به حبس از 2 تا 6 سال و ممنوعیت خروج از کشور محکوم شده اند.
سازمان سعودی اروپایی حقوق بشر قبلا در بیانیه ای اعلام کرده بود که محاکم عربستان به اصول عادلانه پایبند نیستند و محاکمه افراد، به صورت غیر علنی و در برخی موارد بعد از 20 ماه بازداشت صورت می گیرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




