صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
با ارسال نامه‌ای؛

بلاتر از فدراسیون فوتبال ایران قدردانی کرد

کد خبر: ۴۶۰۹۳۹
| |
2332 بازدید

سپ بلاتر با ارسال نامه ای به علی کفاشیان از حمایت های فدراسیون فوتبال ایران در راستای بهبود برنامه هایی همچون "فوتبال برای امید و فوتبال برای سلامت " تشکر و قدردانی کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، سپ بلاتر در نامه خود نوشت: از مقر فدراسیون جهانی فوتبال از شما به خاطر حمایت های همه جانبه و مستمرتان در راستای برنامه های اجتماعی همچون فوتبال برای امید و فوتبال برای سلامت تشکر و قدردانی می کنم و مطمئناً این حمایت ها نقطه عطف و گام بلندی خواهد بود برای زمانی که نیاز به کمک فیفا و فدراسیون های عضو باشد.

همچنین وی در پایان نامه خود افزود: برای شما آرزومند بهترین ها را در پایان سال جاری دارم و امیدوارم که شروع خوبی در سال 2015 داشته باشید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟