صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توقیف پاسپورت به خاطر سفر کربلا!

مسوولین فرودگاه قاهره، بعد از بازگشت اعضای هیات 30 نفره شیعه مصری از سفر کربلا؛ آنان را بازداشت و پاسپورت‌هایشان را مصادره کردند.
کد خبر: ۴۶۰۷۹۵
| |
12559 بازدید

مسوولین فرودگاه قاهره، بعد از بازگشت اعضای هیات 30 نفره شیعه مصری از سفر کربلا؛ آنان را بازداشت و پاسپورت‌هایشان را مصادره کردند.

 شفقنا به نقل از پایگاه الموجز می‌نویسد: « کمال حسین»؛ از اعضای هیات شیعی مصری اعلام کرد که مسوولین فرودگاه قاهره ، بعد از ورود اعضای این هیات به فرودگاه ، پاسپورت هایشان را مصادره و آنها را بازداشت کردند؛ به طوری که آنها بدون این که مرتکب جرمی شده باشند، منتظر فرا رسیدن زمان بازجویی هستند.

مسوولین فرودگاه هفته گذشته «احمد مهران»؛ فعال شیعه مصر را نیز بعد از بازگشت از سفر کربلا بازداشت کرده و بعد از سه ساعت بدون این که از وی بازجویی کنند، آزاد کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟