صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ونگر: آرسنال می تواند در سال جدید قهرمان شود

کد خبر: ۴۶۰۵۸۱
| |
1910 بازدید

سرمربی تیم فوتبال آرسنال اعلام کرد که این تیم در سال 2015 می تواند به مقام قهرمانی برسد.

به گزارش ایرنا از ساکرنت، سرمربی تیم فوتبال آرسنال تاکید کرد با بازگشت آرون رامسی به ترکیب تیم و در صورتیکه بازیکنان آرسنال در سال جدید میلادی مصدوم نشوند، این تیم می تواند در سال 2015 به قهرمانی دست یابد.

تئو والکات، مایکل آرتتا، مسعود اوزیل و رامسی در چند هفته آینده بعد از بهبودی از مصدومیت به تیم بازخواهند گشت.

ونگر در این باره گفت: ما در سال جدید بازیکنان مصدوم خود را در اختیار خواهیم داشت. ما لیگ قهرمانی و لیگ برتر را داریم. فکر می کنم می توانیم به موقعیت محکم تری بازگردیم.

وی افزود: ما مصدومان زیادی داشتیم که بیشتر آنان را به خاطر تصادفات یا آسیب دیدگی عضله ای بعد از جام جهانی 2014 در اختیار نداشتیم. تنها بازیکنانی که مشکل عضله ای داشتند آرتتا و رامسی بود. رامسی بازیکن جوان فوق العاده ای است و بازگشت وی نور امیدی در قلب من زنده کرده است.

سرمربی توپچی ها خاطرنشان کرد : همچنین حضور نداشتن والکات ستاره جوان این تیم در مسابقات، خسارت جبران ناپذیری برای این تیم بود.

وی گفت: تئو از سوم ژانویه، نزدیک یک سال است به طور اساسی بازی نکرده است. وی یک بازیکن با کیفیت است و در اختیار نداشتن او برای ما جبران ناپذیر بود. او 25 ساله است و بهترین سن را دارد.

ونگر تائید کرد انتظار می رود آرتتا کاپیتان این تیم که از ناحیه ران دچار آسیب دیدگی شده بود، از اوائل ژانویه به ترکیب تیم بازگردد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟