درخواست عجیب حاکم بحرین از همتای اردنی

پادشاه بحرین از همتای اردنی خود خواست که با یکی از نمایندگان پارلمان اردن به شدت برخورد کند!
کد خبر: ۴۶۰۴۷۱
| |
12157 بازدید
پادشاه بحرین از همتای اردنی خود خواست که با یکی از نمایندگان پارلمان اردن به شدت برخورد کند!

 به گزارش العالم؛  حمد بن عیسی آل خلیفه پادشاه بحرین در دیدار اخیرش با عبدالله دوم پادشاه اردن در منامه از وی خواسته که با "طارق خوری" نماینده پارلمان اردن برخورد شدید کند، زیرا وی با مداخلۀ نظامی اردن در بحرین و مشارکت نظامیان اردنی در سرکوب بحرینی ها مخالفت کرده است.

به نوشته سایت شبکه ماهواره ای لؤلؤه، طارق خوری درپی کشته شدن یک نظامی اردنی به نام "علی الزریقات" در منطقه دُمستان در غرب بحرین هنگام سرکوب راهپیمایان، از دولت اردن خواسته بود که جواب قانع کننده ای درباره علت مشارکت نظامیان اردنی در سرکوب مردم بحرین ارائه کند.

خوری در نامه ای که به دولت فرستاد، آورده بود: چرا مطالبات افرادی که اکثریت بحرین را تشکیل می دهند، نادیده گرفته می شود؟ آیا ما اردنی ها می پذیریم که یک نظامی خارجی در کشورمان مستقر شود؟ چرا دولت اردن نظامیان را به بحرین می فرستد؟ آیا آموزش دادن به نظامیان بحرینی به معنای استقرار نظامیان اردنی در مناطق ناآرام بحرین است؟
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت