صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

طرح دوفوریتی که در خبرگان فقط 5 رای آورد

کد خبر: ۴۶۰۱۸۷
| |
10730 بازدید

روزنامه ایران نوشت:

در حالی که رسانه‌های منتسب به جریان‌های سیاسی مختلف هر از چند گاهی درباره حضور داشتن یا نداشتن آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات هیأت رئیسه مجلس خبرگان گمانه‌زنی می‌کنند، قدرت‌الله علیخانی مشاور وی ناگفته‌هایی از تصمیم خبرگان پیش از فوت آیت‌الله مهدوی کنی را روایت کرد.

  وی در واکنش به شایعات در این باره به ایلنا گفت: در جلسه اخیر مجلس خبرگان رهبری یک طرح دو فوریتی پیش از فوت آیت‌الله مهدوی کنی داده شد که مجلس خبرگان به همین شکل ادامه یابد و انتخابات جدید برای ریاست مجلس خبرگان صورت نگیرد. در روز رأی‌گیری هم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی حضور نداشتند. اما این طرح دو فوریتی فقط پنج رأی آورد و نشان داد که آن چیزی که از بیرون نشان داده می‌شود با آن چیزی که در داخل مجلس است و تصمیماتی که گرفته می‌شود، بسیار متفاوت است. علیخانی همچنین تأکید کرد ورود هاشمی برای ریاست مجلس خبرگان به احساس وظیفه وی بستگی دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟