مصادره گربه، شیوه جدید مقابله با فرار از مالیات!

اداره مالیات روسیه در شیوه‌ای جدید به منظور اخذ مالیات از اشخاصی که مالیات نمی‌پردازند، گربه‌های آنان را مصادره می کند.
کد خبر: ۴۶۰۱۰۵
| |
9887 بازدید
|
۲
اداره مالیات روسیه در شیوه‌ای جدید به منظور اخذ مالیات از اشخاصی که مالیات نمی‌پردازند، گربه‌های آنان را مصادره می کند.

به گزارش شبکه العالم، تحصیلداران شهر نُووسیبرسک، با تهدید یک شخص به مصادره چهار گربه اش، تواستند 12 هزار روبل از وی مالیات بگیرند.

"اینترفاکس" روسیه از قول یک مسئول اداره مالیات این شهر نوشت: ابتدا قصد مصادره گربه ها جهت گرفتن مالیات را نداشتیم، اما وقتی وارد منزل یکی از بدهکاران مالیاتی شدیم، "چهار گربه" بسیار گران قیمت در خانه او دیدیم و او را تهدید کردیم که گربه هایش را می گیریم. او هم در واکنش به این تهدید، فورا بدهی خود را پرداخت کرد.

چندی پیش نیز پلیس شهر تومسک روسیه، چهار گربۀ یک شهروند روس را به دلیل نپرداختن مالیات، مصادره کرده بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
این رو میگن کمبود خبر
تعطیل بوده کشور خبر نداشتی دیگه بزاری تابناک
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
خخخخخخ
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی