شکست دادن بارسا دشوار است اما
ال کلاسيکوي 154 در راه است. باز همان داستان هميشگي رئال و بارسا، باز همان دلهره ها و استرس ها. کدام تيم برنده اين مسابقه تاريخي در اسپانياست. تمام مسابقات لاليگا يک طرف، ال کلاسيکو يک طرف.
به نوشته اعتماد و به نقل از سایت رئال مادريد، آبي اناري ها خسته اند. از يک ديدار مهم و حساس در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان مقابل چلسي بيرون آمده و حالا بايد در برنابئو در برابر رئال صف آرايي کنند.رائول گونزالس کاپيتان کهنه کار رئالي ها مي داند تيمش در مقابل بارسا کار سختي در پيش دارد، اما با اعتمادبه نفس کافي مي گويد رئال مي تواند شکست بازي رفت را جبران کند و پيروز شود.
---
- آيا اين بازي مهم ترين ال کلاسيکوي عمر حرفه يي ات است؟
اين بازي ها هميشه مهم و حساس بوده چراکه ما رقيب ديرينه و هميشگي هستيم. بارسا هميشه حريف خاصي براي رئال بوده، آن هم در شرايط فعلي که فقط پنج هفته تا پايان فصل باقي مانده و ما با صدر جدول فقط چهار امتياز فاصله داريم. همه مي خواهند در اين مسابقه حضور داشته باشند و هواداران هم مي خواهند اين مسابقه را تماشا کنند.
- فکر مي کني پيروزي در برابر بارسلونا کار شما را براي تصاحب عنوان قهرماني در لاليگا آسان تر مي کند؟
مطمئناً. ما شانس بيشتري خواهيم داشت. همه چيز بعد از اين پيروزي متفاوت خواهد شد. بارسلونا همچنان تنها رقيب ماست. حتي اگر آنها را شکست دهيم هم باز مي توانند قهرمان شوند. ما بايد تمرکزمان را روي تمامي بازي هاي آينده قرار دهيم. چهار بازي به جز مسابقه با بارسا باقي مانده و ما مي خواهيم در همه آنها پيروز شويم.
ما مي خواهيم هواداران را خوشحال کنيم، چراکه اتفاقات زيادي در اين فصل رخ داده. ما مي خواهيم عملکرد خوبي داشته باشيم و پيروز شويم.
- بارسا خوب بازي مي کند و رئال تاثيرگذار. به نظرت اين غيرقابل پيش بيني ترين ال کلاسيکوي همه اين سال ها نيست؟
هر دو تيم در لاليگاي اين فصل خيلي خوب ظاهر شدند. هر دو تيم در بازي هاي بزرگ توانستند امتياز بگيرند. تلاش ما در رئال اين است که بتوانيم بهتر از بارسلونا ظاهر شويم و از همان ابتداي بازي برتري مان را نشان دهيم. آنها در طول هفته گذشته هر سه روز يک بار بازي داشته اند و ما بايد حداکثر استفاده را از اين مساله ببريم.
- بعد از کلاسيکوي نيم فصل اول عده زيادي بر اين عقيده بودند که بارسا مي تواند قهرمان اين فصل شود. نگران تکرار اتفاق قبلي نيستي؟
اين پيروزي نتيجه مهمي براي آنها بود. بعد از اتفاقات اوايل فصل ما توانستيم خيلي زود شرايط را به نفع خودمان عوض کنيم و به جايي برسيم که الان هستيم. ما در ادامه تمام تمرکزمان را روي مسابقات گذاشتيم و نتيجه هم گرفتيم. همان طور که توانستيم به شرايط فعلي برسيم مي توانيم روياي قهرماني را داشته باشيم.
- بازيکنان بارسلونا همگي خوب و قابل اعتنا هستند، نظرت چيست؟
آنها در قالب تيمي خيلي خوب با هم همکاري مي کنند. بارسا بازيکن هاي بزرگ و خطرناکي دارد. در حقيقت با وجود چنين بازيکناني آنها اتحاد خوبي دارند و توازن درستي در تيم به وجود آورده اند. مربي در هر پستي که نياز به بازيکن داشته باشد بازيکن مورد نيازش را دارد و نگران نيست، تا اينجا هم تاکتيک هاي سرمربي تيم خوب جواب داده است.
-ترجيح مي دهي کدام يک از بازيکنان بارسا در اين مسابقه حضور نداشته باشند؛ ژاوي، اينيستا، مسي و...
من مي خواهم همه اينها باشند چرا که اين سه بازيکني که اسم بردي هر سه خيلي خوب هستند اما اگر تصميم گيرنده بودم مي گفتم هيچ کدام در ترکيب نباشند. ژاوي بازي را کنترل مي کند و به همين خاطر آنها اگر ژاوي باشد موقعيت هاي زيادي براي گلزني خواهند داشت.
-فکر مي کني مسي در چه نقشي حضور پيدا کند؟
مسي يک بازيکن شگفت انگيز و يک پديده واقعي است؛يکي از تاثيرگذارترين بازيکنان جهان. ما همه نگاه مان روي او متمرکز است. از طرف ديگر به خوبي مي دانيم او را نمي توان به راحتي متوقف کرد.
-آيا اين قدرتمندترين بارسايي است که تا به حال با آن روبه رو شده ايد؟
هر تيمي در پايان فصل با توجه به نتايجي که به دست آورده مورد قضاوت قرار مي گيرد اما من معتقدم آنها يکي از بهترين تيم هايي را که در اين سال ها ديده ام، دارند. در هر سه جام در اين فصل به رقابت تنگاتنگ مي پردازند و واقعاً قدرتمند هستند.
-بارسلونا اخيراً دو تساوي به دست آورده. فکر مي کني يک تساوي ديگر نتيجه خوبي براي رئال مادريد باشد؟
رئال در دو بازي گذشته اش به پيروزي رسيده. ما براي پيروزي در اين مسابقه آماده تر هستيم. به نظرم از نظر فيزيکي تيم بارسا کمي خسته است اما اين دليل نمي شود بخواهيم فکر کنيم که مي توانيم کم کاري کنيم. بارسلونا در هر استاديومي مي تواند پيروز شود حتي اگر در چندين بازي نتيجه نگرفته باشد.
-صحبت هايي شده مبني بر آينده حضور راموس براي فصل بعد...
او شغلش را دارد و از اعتبار کاري خوبي هم در رئال برخوردار است. در حال حاضر به اين مساله فکر نمي کنيم. تمرکز ما براي بازي با بارسا و مسابقات هفته هاي آتي است. باشگاه در اين باره تصميم خواهد گرفت.
-آيا رئال ايمان و باور زيادي براي غلبه بر بارسلونا نسبت به آنها دارد؟
ما به عملکرد خودمان ايمان داريم و مي دانيم مي توانيم پيروز شويم و از بارسلونا امتياز بگيريم اما اين را هم مي دانيم پيروز شدن مقابل تيمي که در سطح بالايي از کيفيت بازي مي کند، کار دشواري است.
-آيا در اين مسابقه هت تريک خواهي کرد؟
فکر نمي کنم چرا که من فقط در طول 15 سال اخير سه بار هت تريک کرده ام. واقعاً دلم مي خواهد اين اتفاق باز هم تکرار شود اما تنها آرزويم الان اين است که رئال پيروز شود.


