میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ساخت دست مصنوعی با امکان فرمانپذیری از مغز

متخصصان یک دانشگاه آمریکایی موفق به ساخت دست مصنوعی با امکان فرمانپذیری از مغز برای افرادی شدند که از کتف بدون دست هستند.
کد خبر: ۴۵۹۹۲۳
| |
5411 بازدید

متخصصان یک دانشگاه آمریکایی موفق به ساخت دست مصنوعی با امکان فرمانپذیری از مغز برای افرادی شدند که از کتف بدون دست هستند.

به گزارش شبکه العالم ، دانشگاه " جانز هاپکینز" شهر بالتیمور ایالت مریلند ، این دست را با کمک " لی باوف " یک آمریکایی ساکن ایالت کلرادو که چهل سال قبل هر دو دستش را از کتف در حادثه برق گرفتگی از دست داده است ، با موفقیت آزمایش کرد.

باوف با فکر کردن به حرکت دست و انگشتان خود قادر بود دست مصنوعی را حرکت دهد و پس از یک دوره آموزشی قادر خواهد شد بسیاری از فعالیت های خود را به تنهایی و با استفاده از دست مصنوعی دنبال کند.

ساخت دست های قابل استفاده برای افرادی که دستشان از کتف قطع شده ، طی یک برنامه تحقیقاتی ساخت اندام مصنوعی (پروتز) در دانشگاه جانزهاپکینز دنبال شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت