صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آل خلیفه 35 هزار پاکستانی را تبعه بحرین کرد

کد خبر: ۴۵۹۴۶۵
| |
6292 بازدید

دولت آل خلیفه برای تغییر ترکیب جمعیتی بحرین، به اتباع پاکستان تابعیت بحرینی می دهد.

به گزارش العالم منابع خبری از افزایش اعطای تابعیت بحرینی به اتباع بیگانه در بحرین خبر دادند.

کارشناسان این اقدام دولت آل خلیفه را سیاسی ارزیابی کردند. در همین حال سفیر پاکستان در بحرین اعلام کرد بیست و پنج تا سی و پنج هزار شهروند پاکستانی، هم اکنون گذرنامه بحرینی در اختیار دارند و در همین حال چهار تا پنج هزار پاکستانی دیگر در صف انتظار برای گرفتن گذرنامه بحرینی به سر می برند.

جمعیت اسلامی الوفاق بحرین اعلام کرد شمار واقعی بیگانگانی که دولت بحرین به آنان گذرنامه بحرینی داده است بسیار بیشتر از آمار اعلام شده است. الوفاق در همین حال درباره بحرانی بودن اوضاع در بحرین هشدار داده و تصریح کرده است بیش از پنجاه هزار درخواست مجوز برای احداث ساختمان مسکونی از بیست سال پیش تا کنون همچنان بلاتکلیف باقی مانده و صادر نشده است. در همین حال شمار بیکاران در بحرین روز به روز در حال افزایش است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟