صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نایمخن با جهانبخش حذف شد

کد خبر: ۴۵۹۲۹۹
| |
2242 بازدید
در شبی که نایمخن با مهاجم ایرانی خود از گردونه رقابت‌های جام حذفی هلند حذف شد، پنافیل هم در جام حذفی پرتغال بدون دروازه‌بان ایرانی‌اش از دور رقابت‌ها کنار رفت.

به گزارش تسنیم، در چارچوب رقابت‌های  مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی هلند شب گذشته (چهارشنبه) تیم فوتبال اِن‌ای‌سی نایمخن در خانه آلکمار به میدان رفت که در نهایت با نتیجه 2 بر یک مغلوب میزبان خود که تیمی از لیگ حرفه‌ای هلند بود، شد و از گردونه رقابت‌ها حذف شد.

در این بازی علیرضا جهانبخش هم 90 دقیقه بازی کرد ولی نتوانست مانع از شکست تیمش شود. هر 2 گل آلکمار را موامر تانکوویچ (33 و 63- پنالتی) به ثمر رساند و تنها گل نایمخن را آنتونی لیمبومبه (66) وارد دروازه میزبان کرد.

همچنین در مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی پرتغال تیم فوتبال ژیل ویسنته با نتیجه 2 بر یک میهمان خود، پنافیل را که علیرضا حقیقی، دروازه‌بان ایرانی‌اش را در اختیار نداشت، شکست داد و به دور بعد راه یافت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟