سازمان استاندارد: خمیر مرغ ممنوع است

در پی انتشار خبری با عنوان "در پی تفاهم سه سازمان، استفاده از خمیر مرغ مجاز شد" به نقل از رییس سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر بلا مانع بودن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی، سازمان ملی استاندارد اطلاعیه ای صادر کرد.
کد خبر: ۴۵۹۱۷۳
|
۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۳ 17 December 2014
|
4940 بازدید
در پی انتشار خبری با عنوان "در پی تفاهم سه سازمان، استفاده از خمیر مرغ مجاز شد" به نقل از رییس سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر بلا مانع بودن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی، سازمان ملی استاندارد اطلاعیه ای صادر کرد.

به گزارش«خبرگزاری دانشجو» در پی انتشار خبری با عنوان "در پی تفاهم سه سازمان ، استفاده از خمیر مرغ مجاز شد" به نقل از رییس سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر بلامانع بودن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی ، دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین الملل سازمان ملی استاندارد ایران اعلام می دارد:
 
تاکنون هیچگونه تفاهم نامه ای مبنی بر بلامانع بودن استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس و همبرگر بین این سازمان با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان دامپزشکی کشور منعقد و امضاء نشده است و کماکان از نظر سازمان ملی استاندارد ایران ، استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی به دلیل مخاطرات بهداشتی و موضوع حلیت ممنوع است.
 
همچنین براساس اظهارات اخیر رییس سازمان ملی استاندارد ایران خمیر مرغ تولیدی در کشور با کیفیت فعلی، در صورت انطباق با مقررات ملی فقط می تواند در تولید خوراک دام مورد استفاده قرار گیرد و مصرف انسانی ندارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت