صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دروازه‌بان چلسی ورزشکار سال بلژیک شد

کد خبر: ۴۵۸۶۷۰
| |
3203 بازدید

سنگربان تیم فوتبال چلسی به عنوان برترین ورزشکار کشور بلژیک در سال ۲۰۱۴ معرفی شد.

به گزارش تسنیم، در مراسمی که شب گذشته (دوشنبه) در شهر بروکسل، پایتخت بلژیک برگزار شد، تیبا کورتوا، سنگربان تیم فوتبال چلسی به عنوان برترین ورزشکار مرد بلژیک در سال 2014 انتخاب شد.

کورتوای 22 ساله که اولین دروازه‌بانی است که از اولین سال معرفی برترین‌های ورزش بلژیک در سال 1967 تاکنون، موفق به کسب جایزه ورزشکار سال کشورش شده، فصل گذشته با عملکردی تحسین برانگیز در اتلتیکومادرید، سهم بسزایی در قهرمانی این تیم در لالیگا پس از 18 سال و همچنین راهیابی آن به فینال لیگ قهرمانان اروپا داشت.

او که تابستان امسال پس از سه فصل حضور قرضی در ویسنته کالدرون به تیمی اصلی‌اش، چلسی بازگشت، در رده ملی هم عملکرد تحسین‌برانگیزی داشت و به بلژیکی‌ها برای صعود به جام جهانی 2014 پس از 12 سال دوری از این رقابت‌ها کمک کرد.

کورتوا در فصل جاری فوتبال انگلیس هم فوق‌العاده کار کرده به طوری که در 14 بازی که در لیگ برتر به میدان رفته است، پنج بار دروازه‌اش را بسته نگه داشته و در صدرنشینی تیمش در جدول رده‌بندی رقابت‌ها، تأثیرگذار بوده است.

کورتوا برای کسب عنوان ورزشکار سال بلژیک، رقیبی همچون هم‌تیمی‌اش ادن ازار داشت که البته هافبک چلسی در رأی‌گیری پنجم شد. کوین دی‌بروین، دیگر بازیکن تیم ملی بلژیک هم هشتم شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟