شجاعی: استعفایم را به مجمع میدهم
کد خبر: ۴۵۸۶۵۸
| | 2032 بازدید
رییس فدراسیون تیروکمان گفت: منتظر اعلام تاریخ برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون تیروکمان هستم تا استعفای خود را از ریاست فدراسیون اعلام کنم چون احساس میکنم حضورم در کمیته ملی المپیک مثمر ثمرتر از فدراسیون است.
محمدعلی شجاعی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: برای قطع همکاری با فدراسیون تیروکمان منتظر مشخص شدن تاریخ برگزاری مجمع انتخابات هستم تا با جایگزین شدن فرد مناسب همکاری خود را با کمیته ملی المپیک ادامه دهم. البته از قبل نیز اعلام کرده بودم که دوست دارم در خدمت کمیته ملی المپیک باشم.
وی ضمن تشکر از وزارت ورزش و جوانان و شخص دکتر گودرزی به خاطر ورود پیدا نکردن به بحث انتخابات گفت: واقعا جای تشکر دارد که دکتر گودرزی از زمان ریاستش در وزارت ورزش سعی نکرد تحت هیچ شرایطی به بحث ا نتخابات ورود پیدا کند تا انتخابات روال قانونی خود را طی کند. هرچند پیش از بازیهای آسیایی اینچئون من این مساله را بازگو کردم اما وی اعلام کرد مجمع انتخابات فدراسیونها پس از بازیهای آسیایی اینچئون برگزار خواهد شد تا فدراسیونها بدون دغدغه و در شرایط دور از استرس در بازیهای آسیایی شرکت کنند.
شجاعی خاطرنشان کرد: برای مشخص شدن وضعیتم در فدراسیون یا کمیته ملی المپیک به عنوان خزانهدار طی جلسهای که با دکتر سجادی داشتم، این مسئله را بار دیگر مطرح کردم و وی به من گفت، پس از برگزاری مجمع انتخاباتی چند فدراسیون که هماکنون در نوبت هستند، به زودی تاریخ برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون تیروکمان را نیز اعلام خواهیم کرد.
رییس فدراسیون تیروکمان در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا تصور نمیکنید حضور شما در فدراسیون در چنین شرایطی به نفع فدراسیون باشد گفت: حضور در کمیته المپیک را در شرایط کنونی بیشتر ترجیح میدهم زیرا تصور میکنم در کمیته ملی المپیک بهتر میتوانم در خدمت فدراسیون تیروکمان و سایر فدراسیونها باشم. البته اگر در طی خدمتم در فدراسیون موفقیتی نیز حاصل شده، این موفقیت را در وهله اول کار گروه، لطف خدا و سپس حمایت همه جانبه وزارت ورزش و جوانان از فدراسیون میدانم.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


