صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هشدار مجدد قوه‌قضائیه درباره سیم‌کارت‌های بی‌هویت

معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با ارسال پیامکی به مشترکان تلفن همراه از آنها خواست در صورت واگذاری سیم‌کارت خود حتماً نسبت به انتقال مالکیت آن به نام خریدار اقدام کنند.
کد خبر: ۴۵۸۴۳۴
| |
3172 بازدید

معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با ارسال پیامکی به مشترکان تلفن همراه از آنها خواست در صورت واگذاری سیم‌کارت خود حتماً نسبت به انتقال مالکیت آن به نام خریدار اقدام کنند.

به گزارش فارس، معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با ارسال پیامکی به مشترکان تلفن همراه از آنها خواست تا در صورت واگذاری سیم‌کارت خود حتما نسبت به انتقال مالکیت آن به نام خریدار اقدام کنند، زیرا مسئولیت نهایی هرگونه سوءاستفاده از سیم‌کارت بر عهده مالک قانونی آن است.

در ماه‌های اخیر نیز قوه قضاییه با ارسال پیامکی مشابه نسبت به سیم‌کارت‌های بی‌هویت هشدار داده بود.

چالش سیم‌کارت‌های بی نام و نشان سالهاست که مطرح است و همچنان برای مقابله با این پدیده راهکارهایی در نظر گرفته می‌شود.

اخیرا سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در همین راستا به اپراتورها تا پایان سال مهلت داده تا نسبت به ساماندهی پایگاه داده و شبکه فروش خود برای حل این مشکل اقدام کنند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟