صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خودروسازان داخلی تولید خود را کاهش دادند

کد خبر: ۴۵۷۰۲۹
| |
5863 بازدید
|
۳

دنیای اقتصاد نوشت:

تولید خودرو از شهریور سال گذشته سیر صعودی به خود گرفت. این در شرایطی است که طی هفت ماه گذشته تولید در شرکت‌های خودروساز با رشد 64 درصدی همراه شده است، اما کاهش تولید در دو ماهه مهر و آبان سال جاری نشان‌دهنده آن است که تولید خودرو در شرکت‌های خودروساز حتی ثبات نیز پیدا نکرده و روندی نزولی به خود گرفته است.

در این بین برخی از کارشناسان عدم تقاضا از سوی مشتریان را یکی از دلایل کاهش تولید می‌خوانند و معتقدند که خودروسازان در شرایط فعلی با توجه به تقاضای بازار خودرو تولید می‌کنند. هر چند که یکی از مسوولان شرکت‌های خودروساز بر رشد فروش خودرو در نمایندگی‌ها تاکید  کرده و عدم تقاضای مناسب در بازار را نفی می‌کند.

در همین حال برخی دیگر بر ادامه مشکلات نقدینگی خودروسازان تاکید دارند و عنوان می‌کنند که این مشکلات در دو ماه گذشته تاثیر خود را بر تولید گذاشته است. در هر حال آنچه هم‌اکنون مورد توجه قرار می‌گیرد، ممانعت از ادامه روند کاهش تولید است که با تدبیر مسوولان صنعتی و خودروسازان این امر ممکن به‌نظر می‌رسد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۸
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
اینا هم سیاستشون مثل بالا پایین رفتن قیمت نفته. یک موقع ضرر نکنن!!!!!
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
والا مردم از سر مجبوری این ماشینارو میخرن...باور کنین
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
قیمت بالا کیفیت پایین و صد البته بی پولی
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟