میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نانوایی خیریه در ایروان

یک نانوایی خیریه در ایروان پایتخت ارمنستان به هر نفر روزی سه عدد نان لواش اهدا می کند.
کد خبر: ۴۵۷۰۲۰
| |
4596 بازدید

یک نانوایی خیریه در ایروان پایتخت ارمنستان به هر نفر روزی سه عدد نان لواش اهدا می کند.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، این نانوایی خیریه بیش از دو ماه است در منطقه پر جمعیت سباستیای شهر ایروان افتتاح شده و ساکنان این منطقه می توانند  بدون پرداخت پول، فقط با ارائه کارت شناسایی و خدا را شکر کردن در دل و یا با زبان، روزانه سه عدد نان دریافت کنند.


این نانوایی بزرگ که متعلق به سامول آلکسانیان تاجر ثروتمند ارمنستانی است ، هر روز از ساعت هشت صبح تا هشت شب دایر است و مشتریانش عمدتا خانواده های بی بضاعت و کم بضاعت هستند.

ارمنستان کشور نوپایی است که تنها بیست سال از استقلالش  می گذرد، کشوری در همسایگی ایران با  مشکلات اقتصادی  و اجتماعی بسیار که دولت قادر به حل همه آنها نیست، بر این اساس نقش نیکوکاران این کشور روز به روز پررنگ تر می شود. افرادی که باری از دوش دولت و شهروندان  کم درآمد بر می دارند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات