صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرفاوی: به نیمکت استقلال فکر نمی‌کنم

کد خبر: ۴۵۶۹۳۷
| |
2205 بازدید
سرمربی تیم فوتبال پیکان تهران گفت: این روزها همه برای رسیدن به نیمکت استقلال تلاش می‌کنند اما من به آن فکر نمی کنم.

صمد مرفاوی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: من به این که در آینده به چه تیمی بروم به هیچ عنوان فکر نمی کنم و تمام هدفم موفقیت در جایگاه فعلی یعنی تیم پیکان است. هر کسی می تواند برای رسیدن به نیمکت تیم هایی که دوست دارد نقشه بکشد اما من از این قاعده مستثنی هستم.

وی اظهار کرد: تنها هدف من موفقیت در تیم پیکان و داشتن عملکرد بسیار خوب در این تیم است و تمام تلاشم را برای رسیدن به آن انجام می دهم. اکنون راجع به تیم استقلال صحبت نکنم، بهتر است؛ چرا که این تیم دارای کادر فنی است.

مرفاوی بیان کرد: صحبت کردن درباره تیمی که مربی دارد و در رقابت‌ها حاضر است به هیچ جالب نیست و امیدوارم استقلال موفق باشد.

وی در خصوص دلایل جدا شدن خود از تیم صبا و پیوستن به پیکان تهران گفت: تصمیمی بود که گرفتم و برای آن دلایلی دارم و حتی در قراردادم بندی وجود داشت که در صورت عدم تحقق برخی از مفاد می توانستم جدا شوم.

مرفاوی گفت: جدا شدن از صبا بعد از شش ماه تلاش بسیار سخت بود. برای تغییر وضعیت تیم صبا خیلی کار کردم و حاصل آن قرار گرفتن این تیم در رده ششم جدول بود. البته این حاصل همه مجموعه تیم بود.

وی بیان کرد: باشگاه ها برای رسیدن به موفقیت باید دارای ساختار باشند. شش ماه تلاش شبانه روزی برای تیم صبا انجام دادم اما شرایط مناسب نبود و باشگاه نتوانست به تعهدات خود عمل کند. شش ماه بدون پول کار کردم اما دوستان مصاحبه می‌کنند که جدا شدن من از صبا کار غیراخلاقی بود و باید بدانند که من برای این تیم ایثارگری کردم.

مرفاوی اظهار کرد: من دوست داشتم تا پایان فصل در صبا بمانم اما شرایط مهیا نبود و تصمیم گرفتم از این تیم جدا شوم. جدا شدن از بازیکنانی که با تفکرات من آشنا بودند و با یکدیگر کار و تلاش زیادی کرده بودیم سخت بود.

وی با بیان این که هر روز مسیر تهران تا قم را می‌رفت و می آمد، گفت: دوستان تا توانسته اند مصاحبه و تهدید کرده اند و دستمزد شش ماه کار و تلاش ما را این گونه دادند. هر چقدر دوست دارند باز مصاحبه کنند چرا که گله‌ای از آنها ندارم.

مرفاوی در خصوص شرایط پیکان تهران نیز گفت: این تیم با تفکرات مربیان قبلی بسته شده و به طور قطع باید در نیم ‌صل تقویت شود و تلاش می‌کنیم با جدب بازیکن در پست‌های هافبک و فوروارد تیم را تقویت کنیم. دو، سه بازیکن صبا مدنظر من هستند و اگر باشگاه صبا اجازه دهد آنها را جذب می‌کنیم. فصل نقل و انتقالات است و کار غیراخلاقی و غیرقانونی نمی‌کنیم که به دنبال بازیکن هستیم. مدیران این تیم نمی‌دانم چرا ناراحت شدند از این که چند بازیکن صبا در لیست خرید پیکان قرار دارد؟

وی یادآور شد: تیم پیکان برای ادامه مسیر در لیگ برتر باید صد در صد تقویت شود و امیدواریم بتوانیم بازیکنان مدنظر خود را جذب کنیم. برای من بازیکن خارجی و داخلی فرقی ندارد و کسی که به تفکرات تاکتیکی ما بخورد را می خواهیم.

مرفاوی درباره بازی فردا با سایپا نیز گفت: بازی سختی داریم، چرا که سایپا از ساختار خوبی برخوردار است و شرایط فنی خوبی دارد. دو تیم برای کادر فنی شناخته شده اند و امیدوارم با یک بازی قابل قبول باخت هفته گذشته مقابل سپاهان را جبران کنیم.

مرفاوی در خصوص موفقیت مربیان جوان در لیگ برتر نیز یادآور شد: مربیان جوان تحرکی خوبی به فوتبال داده‌اند که باید حمایت شوند. مربیان جوان می‌توانند در فوتبال ما تاثیرگذار باشند؛ چرا که به مسائل روز دنیا بیشتر آشنا هستند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟