رای کمیته انضباطی درخصوص دوپینگ بازیکنان

رای کمیته انضباطی درباره بازیکنان متخلف دوپینگ اعلام شد.
کد خبر: ۴۵۶۸۵۷
| |
4364 بازدید
رای کمیته انضباطی درباره بازیکنان متخلف دوپینگ اعلام شد.

به گزارش ایسنا به نقل از فدراسیون فوتبال، دکتر احمد هاشمیان، رئیس کمیته پزشکی فدراسیون پس از اعلام نتایج آزمایش کنترل دوپینگ دو بازیکن که مثبت اعلام شده بود، گفت: همان طور که از پیش اعلام شده بود، یکی از بازیکنان در لیگ برتر و دیگری مربوط به تیم های حاضر در لیگ دسته دوم بود که در جام حذفی مورد نمونه گیری قرار گرفته بودند. جلسات رسیدگی برگزار شد و پس از ارائه مدارک و مستندات و استماع دفاعیات بازیکنان یاد شده نهایتا کمیته انضباطی به محرومیت دوساله این بازیکنان رای داد.

وی در ادامه افزود: رای صادره امروز (سه شنبه 18 آذرماه) ابلاغ شد و این بازیکنان به مدت سه روز کاری فرصت دارند تا در صورت تمایل نسبت به ارائه درخواست استیناف اقدام کنند. چنانچه پس از گذشت سه روز مهلت قانونی درخواستی ارائه نکنند مشخصات کامل بازیکن و باشگاه مربوطه از طریق سایت فدراسیون و رسانه‌های عمومی اطلاع رسانی خواهد شد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت