صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش‌ها به هو شدن آرسن ونگر

کد خبر: ۴۵۶۱۸۰
| |
2103 بازدید
هواداران آرسنال پس از شکست 3-2 تيمشان مقابل استوک، آرسن ونگر، سرمربي تيمشان را هو کردند.

به گزارش "ورزش سه"، پس از بنرهایی با مضمون درخواست استعفا ی ونگر در ورزشگاه امیریتس، حال هو کردن تاکتیک جدید هواداران ناراضی از عملکرد آرسنال در فصل جدید است. این موضوع، به مذاق هواداران متعصب آرسنال خوش نیامده و اعتراضات زیادی در شبکه های اجتماعی به این موضوع شده است.

گری لینه‌کر، مجری مشهور و هوادار سرسخت آرسنال در صفحه اجتماعی اش نوشت:" ویدئو ی توهین به ونگر را تماشا کردم. خجالت آور و کاملا غیر قابل توجیه بود. هیچ بویی از فوتبال در آن دیده نمی‌شد."

جان برون، مجری شبکه ای اس پی ان نیز در شبکه اجتماعی خود نوشت:" ونگر توسط هواداران در ایستگاه قطار هو شد. آنهایی که مسئول این کار بودند، یک مشت احمق هستند."
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار