ادینیو: دو سال دیگر در فوتبال ایران میمانم
کد خبر: ۴۵۵۹۶۲
| | 1984 بازدید
ادر ادینیو میگوید دو سال دیگر در فوتبال ایران خواهد بود و سپس برای پایان فوتبالش به برزیل باز خواهد گشت.
به گزارش ایسنا، ادینیو برزیلی در این فصل عملکرد خوبی در تراکتورسازی داشته است و توانسته با 12 گل زده در صدر جدول لیگ گلزنان ایران قرار داشته باشد. او تا ژوئن 2015 قرارداد دارد و قصد دارد دو سال دیگر در فوتبال ایران بماند.
ادر لوسیانو، ملقب به ادینیو در گفتوگو با روزنامه "گلوبوی" برزیل درباره بازگشت به فوتبال این کشور و شرایطش در فوتبال ایران گفت: خوشبختانه شرایط خوبی در فوتبال ایران دارم و توانستم در صدر جدول گلزنان قرار گیرم. استقبال خیلی خوبی از من در فوتبال ایران شده است و از حضور در تراکتورسازی کاملا خوشحالم؛ چرا که این تیم هواداران پرشور زیادی دارد و رابطه خیلی خوبی با آنها پیدا کردهام. قرارداد من با تراکتورسازی تا پایان فصل است و فکر میکنم دو سال دیگر در فوتبال ایران بمانم و سپس به تیمی در لیگ برزیل بپیوندم.
ادینیو در ادامه گفت: قبل از این که به تراکتورسازی بپیوندم از چند تیم برزیلی پیشنهاد داشتم ولی پیشنهادم از تراکتورسازی چشمگیر بود و به همین خاطر ترجیح دادم تا فوتبالم را در ایران ادامه دهم اما مطمئنم روزی به برزیل باز خواهم گشت تا فوتبالم را در آنجا به پایان برسانم.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


