صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پسر خردسال قربانی امیال پلید 2 جوان شد

کد خبر: ۴۵۵۵۲۹
| |
29106 بازدید
|

دو پسر جوان که پس از آزار و اذیت پسر هشت ساله روستایی او را خفه کرده بودند، در تجسس‌های کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی استان زنجان دستگیر شدند. متهمان جسد این کودک را در یک اصطبل مخروبه حومه روستا رها کرده بودند.
 
به گزارش جام جم، عصر سه شنبه گذشته پسر هشت ساله ای به نام محمد برای بازی با دوستانش از خانه شان در یکی از روستاهای شهرستان زنجان خارج شد و دیگر بازنگشت. با غیبت طولانی کودک خانواده اش جستجو برای یافتن وی را شروع کردند، اما موفق به پیدا نکردن او نشدند. آنها سپس با حضور در پلیس آگاهی این شهر ماجرای گم شدن کودک و تصویری از او را در اختیار پلیس قرار دادند.

با تشکیل پرونده و به دستور قضایی، کارآگاهان جنایی جستجو برای یافتن پسر گمشده را آغاز کردند. آنها ابتدا به تحقیق از همسایه ها و دوستان وی پرداختند که معلوم شد روز حادثه هیچ کدام از آنها محمد را ندیده اند و از سرنوشت وی خبری ندارند.

در این مرحله کارآگاهان به همراه امدادگران هلال احمر و سگ های زنده یابی که همراه داشتند، به تلاش هایشان برای یافتن کودک گمشده ادامه دادند، اما این تلاش ها برای یافتن وی بی نتیجه ماند.

زمانی که تلاش های پلیس برای یافتن این کودک با بن بست روبه رو شده بود، کارآگاهان احتمال دادند کودک گمشده کشته شده باشد. بنابراین روی همین فرضیه به تحقیقاتشان ادامه دادند. این در حالی بود که خانواده و اقوام کودک نیز پا به پای پلیس شروع به جستجو کردند و سرانجام تصمیم گرفتند جستجوهایشان را در حومه روستا و روستاهای اطراف ادامه دهند.

در ادامه این جستجو ها، خانواده پسر گمشده روز بعد متوجه اصطبل مخروبه ای در حومه روستا شدند که با طنابی در آن بسته شده بود. همین موضوع شک آنها را برانگیخت و موضوع را به پلیس اطلاع دادند. دقایقی بعد با حضور کارآگاهان جنایی در محل مورد نظر، آنها همراه خانواده کودک گمشده در اصطبل مخروبه را باز کرده و وارد آنجا شدند.

ماموران هنگام جستجو در محل کفش های بچگانه ای را پیدا کردند که با کفش های کودک گمشده مطابقت داشت. آنها با کشف این سرنخ به جستجوهایشان ادامه دادند و سرانجام با جسد محمد کوچولو در حالی روبه رو شدند که ساعاتی از مرگش می گذشت و زیپ کاپشنی مردانه از دور گردنش آویزان بود.

کارآگاهان جنایی با کشف جسد این کودک موضوع را به بازپرس احسان کلانتری، کشیک ویژه قتل دادسرای زنجان گزارش دادند و بعد منتظر کارشناسان پزشکی قانونی شدند. آنها با حضور در محل جنایت، زیپ کاپشن مردانه را که به دور گردن کودک آویزان بود برداشتند و نظر دادند او بر اثر خفگی به قتل رسیده و پیش از مرگ مورد آزار و اذیت قرار گرفته است.

با هماهنگی قضایی جسد کودک به پزشکی قانونی منتقل شد و کارآگاهان برای یافتن ردی از عامل یا عاملان این جنایت تلخ، به جستجوهایشان در اطراف محل حادثه ادامه دادند.

در حالی که کارآگاهان از اهالی روستا که به این جنایت پی برده و در محل حادثه جمع شده بودند تا بفهمند کودک بی گناه به چه دلیلی کشته شده است، می خواستند محل حادثه را ترک کنند و اجازه دهند پلیس به تحقیقات برای دستگیری عامل یا عاملان جنایت ادامه دهد، متوجه مرد جوانی در میان جمعیت شدند که مدام سعی می کرد خود را به در ورودی اصطبل مخروبه نزدیک کند و از مردم درباره حادثه پیش آمده سوال هایی می پرسید. همین موضوع باعث شک پلیس به مرد جوان شد و در همان محل کشف جسد وی به عنوان مظنونی در پرونده این جنایت با دستور قضایی بازداشت شد.

دستگیری متهم به قتل در محل جنایت

در حالی که ماموران قصد انتقال او را برای تحقیقات به پلیس آگاهی داشتند، متوجه شدند راکب یک موتورسیکلت حرف های نامفهومی به مرد بازداشت شده، گفت و بسرعت از محل دور شد. همین موضوع شک پلیس را به یقین تبدیل کرد که ممکن است راکب موتورسیکلت هم چیزهایی از مرگ کودک بداند، بنابراین وی نیز تحت تعقیب پلیس قرار گرفت.

متهم که محمد نام داشت، با انتقال به پلیس آگاهی بازجویی شد و اظهارات متناقضی را بیان کرد تا سرانجام راز این جنایت تلخ را برملا کرد و به افسر بازجو گفت: من با همدستی دوستم که راکب موتورسیکلت بود و از محل حادثه فرار کرد، پسر هشت ساله را کشته ایم.

بیشتر مواقع او را در کوچه های روستا می دیدیم که با دوستانش بازی می کرد و پس از رفتن آنها به خانه هایشان، خودش در خیابان به تنهایی بازی می کرد.

وی یادآور شد: با اطلاع از موضوع، وسوسه شدیم او را اغفال کرده و در دام شیطانی مان گرفتار کنیم. بنابراین هر بار که او را می دیدیم، وانمود می کردیم که اصطبلی پر از اسب در حومه روستا داریم. زمانی که متوجه شدیم او علاقه زیادی به اسب دارد، تصمیم گرفتیم با همین ترفند او را به دام بیندازیم.

متهم اضافه کرد: عصر روز حادثه پسر خردسال را دیدیم که تنها در مقابل خانه شان بازی می کرد. از همین فرصت استفاده کردیم و به بهانه این که می خواهیم برای اسب ها علوفه بخریم، وی را فریب داده و با خود همراه کردیم. پسر هشت ساله بدون این که از نیت شوم ما باخبر باشد، به ما اعتماد کرد و همراهمان آمد. زمانی که به اصطبل مخروبه نزدیک شدیم، همراه ما وارد آنجا شد. وقتی دید از خرید علوفه و اسب ها خبری نیست، فریاد زد و خواست فرار کند که در آنجا را بستیم و من و همدستم او را در دام شیطانی مان گرفتار کردیم.وی خاطرنشان کرد: بعد دو نفری او را کتک زدیم که بی هوش شد. ترسیدیم اگر به هوش بیاید ماجرا را برای خانواده اش بازگو کند و با شکایت خانواده اش از سوی پلیس دستگیر شویم.

بنابراین تصمیم به کشتن وی گرفتیم. من با بریدن زیپ کاپشنم آن را به دور گردن پسر خردسال انداختم و آن را به دو طرف کشیدم. با اطمینان از این که او کشته شده، با بستن در اصطبل مخروبه فرار کردیم. با توجه به این که متوجه شده بودیم همه در جستجوی وی هستند، برای این که بفهمیم در محل جنایت ردی از ما پیدا شده یا نه به میان جمعیت رفتیم که هوشیاری پلیس باعث شد من دستگیر شوم.

رئیس پلیس آگاهی استان زنجان در این باره به جام جم گفت: با ثبت اظهارات وی، کارآگاهان که در تعقیب دیگر متهم فراری بودند، او را که مرتضی نام داشت نیز دستگیر کردند.

با انتقال وی به پلیس آگاهی او بازجویی شد و در مواجهه حضوری با همدستش گفته های او را تائید کرد و گفت در این جنایت نقش داشته است.سرهنگ جعفر رحمتی افزود: با اعتراف های تکان دهنده این دو متهم، آنها به همراه کارآگاهان جنایی به محل حادثه اعزام و پس از بازسازی صحنه قتل روانه زندان شدند، تحقیقات تکمیلی از این دو متهم ادامه دارد.

زنگ خطری برای خانواده ها

وی با هشدار به خانواده ها از آنها خواست آموزش های لازم را به فرزندان خود بدهند و رفت و آمد آنها و دوستانشان را از مدرسه به خانه کنترل کنند تا کودکانشان براحتی به افراد غریبه اعتماد نکنند و با آنها همراه نشوند تا شاهد چنین حوادث تلخی نباشیم. متاسفانه در این پرونده شاهد این هستیم که دو جوان کودک بی گناهی را قربانی امیال پلید خود کردند و خودشان نیز در مقابل مجازاتی سنگین قرار گرفتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۵
در انتظار بررسی: ۷۷
انتشار یافته: ۱۲۹
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
لعنت به شما! یه لحظه فکر کردین اگه برادر خودتون جای اون بچه بود چه حالی داشتین؟!
پاسخ ها
زینال بندری
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
(فجیع) تنها واژه ایی است که می توانیم برای این جنایت ها که هر روز هم در این کهن دیار تکرار میشود به کار ببریم دریغ و افسوس
اکسیژن
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
خوش به حال اونی که چهار پایه رو از زیر پای این دو کفتار انسان نما میکشه تا به قعر جهنم واصل بشند.
ادوارد از لندن
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
وقتی کار نست
شغل نیست
درآمدی نیست
پس ازدواجی هم در کار نست
و وقتی نصف دین کامل نباشد پس بخثی نباشه بهتره
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
ادوارد از لندن، اونا میتونستن از طرق دیگه ای ... ولی بدترین راه ممکن رو انتخاب کردن. انشاا... به عذاب ابدی گرفتار بشن و هیچ وقت خلاصی نداشته باشن.
من
| - |
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
کار نیست باید از این غلطها بکنه
...
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
ادوارد از لندن....لطفا
هر کس کار و پول نداره باید بره همچین جنایتی انحام بده ؟!
جعفر بندری
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
دایی زینی کو گوش شنوا بگذار تا بگریم
داریوش
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
آفرین زینال کهن دیار را خوب اومدی دلم گرفت کهن دیارا.......
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
آدم کثیف اگر زن هم بگیرد به کثافت کاریش ادامه می دهد .
ناشناس
| United States |
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
ادوارد از لندن.

چطور از لندنی ولی پرچم ایران خوردی داداش؟
راستشو بگو. مشکوک می زنی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
هرچه زودتر بایداعدام گردند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
عجب صبری خدا دارد...
ناشناس
|
United States
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
فقط اعدام
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
اونایی که منفی دادن اگر برادر کوچکتر خودشان بود باز هم منفی میدادن؟
علي
|
-
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
از غم و درد خواندن اين مطلب دارم منفجر ميشم واي خدا ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
پاسخ ها
حامد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
منم همین حس رو دارم واقعا اینا آدماً .... ای خدا
ناشناس
|
-
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
هردو متهم شریک ومباشر درقتل هستند باید در دم اعدام بشن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
وای بر جامعه ما
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل
اسیر نفس شیطانی چه حاصل
بود قدر تو افزون از ملائک
تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

خدا این شیطان صفتان بی رحم را نابود ابدی دنیا و آخرت فرماید و به خانواده ی داغدیده ی اون طفل معصوم صبر بده...
حسين
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
...بدون هيچگونه تشريفاتي اعدامشون كنيد.
مهرابی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
واقعا بیایید ریشه یابی کنید چرا این اتفاقات میافتد بچه 8 ساله -لواط بسیار دردناک بود.اما اعضا وجوارح این دوجوان جهت بیماران نیازمند استخراج شود بقیه را جلو سگ بریزید تادرس عبرتی برای دیگران شود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
هیچ کس حاصر به دریافت اعضاء و جوارح این انسان نماها نیست . همه را به آتش بکشید .
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
من اگه بیمار ونیازمند اعضابودم حاضر به گرفتن اعضا از اینها نبودم
ناشناس
| - |
۰۷:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
هیچ قسمتی از بدنشان به درد نمی خورد . به درد سگ هم نمی خورد .
ناشناس
| United States |
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
من با پسشنهاد اهدای اعضای بدن این دو تا موافقم....
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار