ترخیص دارو و تجهیزات ارسالی درفرودگاه نجف

معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر از ترخیص ۲۲ تُن دارو و تجهیزات به عراق از فرودگاه نجف خبر داد و گفت: ۸ چادر در مسیر نجف به کربلا با حضور پزشک آقا و خانم،پرستار،امدادگر و تکنسین‌های اورژانس به زائران خدمت می‌کنند.
کد خبر: ۴۵۵۲۳۳
| |
3635 بازدید
معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر از ترخیص ۲۲ تُن دارو و تجهیزات به عراق از فرودگاه نجف خبر داد و گفت: ۸ چادر در مسیر نجف به کربلا با حضور پزشک آقا و خانم،پرستار،امدادگر و تکنسین‌های اورژانس به زائران خدمت می‌کنند.

به گزارش تسنیم، علی حیدری با اشاره به ترخیص دارو و تجهیزات ارسالی به عراق از فرودگاه نجف اظهار داشت: این داروها و تجهیزات که حدود 22 تُن است که با همت نمایندگی مرکز پزشکی حج و زیارت در عراق و مسئول تیم ویژه اربعین از فرودگاه نجف ترخیص شد.

وی درباره تقسیم این داروها عنوان کرد: این دارو و تجهیزات بین 3 گروه درمانی یعنی گروه چادر جمعیت هلال‌‌احمر ایران و عتبه حسینی (ع)، چادر جمعیت هلال‌احمر ایران و هلال احمر عراق و چادرهای بین‌راهی تقسیم و تحویل خواهد شد.

به گزارش هلال احمر، حیدری با اشاره به اینکه چادرهای بین‌راهی هلال‌احمر از روز یکشنبه عملاً فعالیت خود را آغاز می‌کنند، خاطرنشان کرد: در این 8 چادر که در مسیر نجف به کربلا و به فواصل مشخص برپا می‌شود، علاوه بر پزشک آقا و خانم، پرستار، امدادگر، تکنسین‌های اورژانس هم حضور دارند و به همه زائران حسینی ارائه خدمت می‌کنند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت