صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سرمایه‌گذاری در بخش ریلی تسهیل می‌شود

کد خبر: ۴۵۴۷۰۰
| |
1999 بازدید

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) حکمی را گذراندند که به موجب آن سرمایه گذاری بخش‌های غیر دولتی در بخش ریلی تسهیل خواهد شد.

به گزارش ایسنا، به موجب ماده الحاقی 34 از طرح الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت که به تصویب مجلس رسید به‌منظور جلب مشارکت سرمایه‌گذاران و حمایت از سرمایه‌گذاری در امر توسعه حمل و نقل ریلی، به شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران و شهرداری‌ها اجازه داده می‌شود تا در مقابل اخذ تضمین‌های لازم از محل منابع داخلی خود بدون ایجاد هر گونه تعهد برای بودجه عمومی دولت نسبت به تضمین اصل و سود تسهیلات مربوط به سرمایه‌گذاری بخش‌های غیردولتی در این بخش و استفاده از ابزار کمک‌های فنی و اعتباری برای اقتصادی کردن طرح‌های مورد نظر و تضمین اثر نوسانات نرخ ارز در سرمایه‌گذاری‌های مزبور اقدام نمایند.

نمایندگان مجلس همچنین با تصویب ماده الحاقی 33 این طرح مقرر کردند که شرکت‌های مشمول اصل چهل و چهارم (44) قانون اساسی که واگذار شده و یا در حال واگذاری می‌باشند و یا در فهرست واگذاری قرار گرفته و یا می‌گیرند، موظفند برای ایثارگران شاغل در زمان واگذاری، از قوانین و مقررات مربوط به ایثارگران تبعیت نمایند.

نمایندگان همچنین رای به حذف ماده الحاقی 35 این طرح در مورد تامین مالی طرح‌های بخش غیر دولتی دادند چرا که ماده مشابهی در لایحه خروج از رکود پیش‌بینی شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟