صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگیری کلاهبردار کاروان زیارتی در یزد

جانشین فرمانده انتظامی استان یزد گفت: پلیس آگاهی این استان فردی را که از طریق ثبت‌نام برای اعزام کاروان زیارتی به مشهد مقدس از 55 نفر از شهروندان کلاهبرداری کرده بود، دستگیر کرد.
کد خبر: ۴۵۴۶۴۷
| |
5560 بازدید

جانشین فرمانده انتظامی استان یزد گفت: پلیس آگاهی این استان فردی را که از طریق ثبت‌نام برای اعزام کاروان زیارتی به مشهد مقدس از 55 نفر از شهروندان کلاهبرداری کرده بود، دستگیر کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ به نقل از پایگاه خبری پلیس، عطاءالله احمدی اظهار داشت: با طرح شکایت تعدادی از شهروندان در مورد اینکه فردی با چاپ و پخش آگهی اعزام به مشهد مقدس در سطح شهر یزد اقدام به کلاهبرداری کرده است، بررسی موضوع این پرونده به اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ارجاع شد.

وی ادامه داد: کارآگاهان ضمن انجام تحقیقات، متوجه شدند که متهم مدتی است منزل مسکونی خود را تخلیه کرده و از محل متواری شده است.

احمدی با اشاره به انجام کار اطلاعاتی و به کارگیری منابع و مخبرین تصریح کرد: با تلاش ماموران، متهم در مخفیگاه جدیدش شناسایی شد و پس از هماهنگی با مقامات قضایی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به اداره آگاهی منتقل شد.

وی عنوان کرد: متهم به نام "ف.خ" 20 ساله در بازجویی‌های انجام شده به کلاهبرداری از 55 نفر از شهروندان به مبلغ 300 میلیون ریال اعتراف کرد.

جانشین انتظامی استان یزد از شهروندان خواست تا فریب آگهی‌های تبلیغاتی را که به هر بهانه‌ای از شما درخواست پرداخت وجه، حتی مبلغ اندک را دارند نخورید و درج آگهی در مطبوعات و سایت‌های اینترنتی، دلیلی بر صحت مطالب عنوان شده و تائید آنها از سوی مراجع رسمی نیست و قبل از پرداخت هرگونه وجه و یا انعقاد قرارداد، از صلاحیت صاحبان آگهی مطمئن شوید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟