صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یهودی‎ها این بار به سراغ "ماریو بالوتلی" رفتند

کد خبر: ۴۵۴۴۸۹
| |
3035 بازدید
بازیکن تیم ملی ایتالیا و لیورپول که گفته می‎شود بر روی صفحه اجتماعی خود به یهودیان اهانت کرده تحت بازجویی قرار می‎گیرد.

به گزارش مهر، "ماریو بالوتلی" بر روی صفحه اینستاگرام خود متنی را منتشر کرد با این مضمون که "مثل یه سیاه می‎پره و مث یه یهودی سکه رو می‎گیره" البته بلافاصله آن را پاک کرد.

بالوتلی پس از آن بر روی توییتر خود نوشت :"مادر خودم یهودیه پس همه‎تون خفه شین لطفا."

سخنگوی باشگاه لیورپول گفت: ما با اطلاع شده ایم که این بازیکن خیلی سریع پیام را پاک کرده است. با وی در این خصوص صحبت خواهیم کرد.

اکنون اتحادیه فوتبال انگلستان در نظر دارد در خصوص این اظهارات تحقیقاتی را به عمل آورد و چه بسا این پیام، برای بالوتلی محرومیت‎هایی را در پی داشته باشد.

 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟