صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

موافقت با افزایش سرمایه صندوق‌های حمایت از کشاورزی

کد خبر: ۴۵۴۱۶۳
| |
1692 بازدید

نمایندگان مردم در خانه ملت، با افزایش سرمایه صندوق‌های حمایت از توسعه کشاورزی موافقت کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه 10 آذرماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی طرح الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت ماده 7 الحاقی این طرح را با پیشنهاد اصلاحی رئیس مجلس با 125 رأی موافق، 8 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از مجموع 198 نماینده حاضر تصویب کرد.

گفتنی است در جریان بررسی این طرح عبارت "پس از واریز به خزانه در چارچوب بودجه سنواتی"به ماده 7 الحاقی طرح الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت با 128 رأی موافق، 4 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 198 نماینده حاضر در جلسه اضافه شد.

براساس این گزارش ماده 7 الحاقی اصلاحی به شرح زیر است:

وزارت جهاد کشاورزی مجاز است از محل فروش سهام، سهم الشرکه، اموال، دارایی‌ها و حقوق مالی دولت و مؤسسات و شرکت‌های دولتی وابسته پس از واریز به خزانه در چارچوب بودجه سنواتی جهت افزایش سرمایه صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی و تکمیل و ایجاد شهرکهای کشاورزی (گلخانه‌ای،‌ دامی، شیلاتی) علاوه بر اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استانی مربوط اقدام نماید.

لازم به ذکر است در جریان بررسی ماده 7 الحاقی احمد توکلی در اخطار قانون اساسی اعلام کرد با این وضعیت که برای هر درآمد هزینه‌ای پیش‌بینی می‌شود درآمدهای دولت به طور کامل محقق نشود که این کسری بودجه را در پی خواهد داشت و براساس اصل 52 قانون اساسی این موضوع ایراد دارد.

دکتر لاریجانی با وارد دانستن اخطار قانون اساسی توکلی گفت: با توجه به اصل 52 قانون اساسی باید ماده الحاقی 7 اصلاح شود و براین اساس عبارت "پس از واریز به خزانه در چارچوب بودجه سنواتی" به ماده 7 الحاقی طرح الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت اضافه شود.

رئیس مجلس اخطار احمد توکلی را به رأی گذاشت که این اخطار با 128 رأی موافق، 12 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 199 نماینده حاضر مورد موافقت قرار گرفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟