صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حقوق پلیس ضارب پس از استعفا قطع نمی‌شود

با وجود استعفای «دارین ویلسون» پلیس شلیک کننده به «مایکل براون» جوان سیاه پوست آمریکایی، حقوق این افسر پلیس همچنان پابرجاست.
کد خبر: ۴۵۴۱۰۹
| |
6157 بازدید
رییس شهرداری محله فرگوسن در سنت لوییس میسوری می گوید، با وجود استعفای «دارین ویلسون» پلیس شلیک کننده به «مایکل براون» جوان سیاه پوست آمریکایی، حقوق این افسر پلیس همچنان پابرجاست.

به گزارش ایرنا به نقل از راشاتودی، جیمز ناولیس روز یکشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: حقوق دارین پس از استعفایش قطع نمی شود. وی همچنین از طرح های جدید برای استخدام سیاه پوستان در پلیس این شهر خبر داد. 

روز شنبه در حالی که تظاهرات مردم آمریکا در اعتراض به رفتارهای نژادپرستانه پلیس و نقض حقوق بشر ادامه داشت، دارین ویلسون پلیس سفید پوست آمریکایی که 28مرداد ماه امسال با شلیک به مایکل براون 18 ساله غیر مسلح سیاه پوست وی را کشت، از شغل خود کناره گیری کرد.

فرگوسن شهری از توابع شهرستان سنت لوییس در ایالت میسوری آمریکاست که بر اساس آمار سال 2010، 21 هزار و 203 نفر جمعیت دارد و با ترکیب جمعیتی 67 درصد سیاه پوست و 29 درصد سفیدپوست، بیشتر به عنوان شهری سیاه پوست نشین شناخته می شود.

با این حال سیاه پوستان در مناصب مدیریتی و دولتی آن، کمتر جای دارند و پلیس این شهر نیز تماما از سفیدپوستان تشکیل شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟