صفحه خبر لوگوبالا تابناک

صخره ای شبیه صورت انسان در چین

کد خبر: ۴۵۳۷۷۵
| |
14487 بازدید
|
۴
یک گروه تحقیقاتی صخره ای شبیه صورت یک انسان را در ناحیه ای کوهستانی درحومه شهر چانگ کینگ در جنوب غرب چین کشف کردند.

به گزارش واحد مرکزی خبر،این صخره در ناحیه کی جیانگ و در کوهستان لائویینگ در 65کیلومتری شهر چانگ کینگ واقع شده است.

این صخره سی متر ارتفاع دارد.

یکی از روستائیان محل کشف این صخره گفت: ما تاکنون به این موضوع توجه نکرده بودیم اما این صخره حقیقتا شبیه صورت یک انسان است و شبیه صورت یک مرد با بینی،چشم و یک دهان است.


اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۱
انتشار یافته: ۴
سید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۹
حالا فردا میرن یه مرکز توریستی بزرگ با چندین هتل ایجاد میکنند که آهای مردم بیاید ببینید ما چه صخره ای داریم!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۹
واسه جذب توریست هر چرت و پرتی رو سر هم میکنن.من خودم میتونم از این مدل سنگها حداقل 4 تا نام ببرم که تو منطقه آذزبایجان هستش...از شکل ماهی تا شکل آدم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۹
بسيار جالب و ديدنيست
اما خوشبختانه شبيه چشم باداميها نيست
ناشناس
|
Germany
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۹
کوه مادر شیراز هم شبیه مجسمه سر انسان خوابیده است . به خصوص در هنگام غروب آفتاب و یا هوای ابری که روی کوه سایه و روشن نباشد. کوه دراک هم شبیه بدن خوابیده است که از برخی نقاط شیراز سر و بدن به هم متصل دیده می شود.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی