صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یک کشته و ۹ زخمی در تظاهرات علیه تبرئه مبارک

یک مصری در درگیری با نیروهای امنیتی در تظاهرات علیه حکم تبرئه حسنی مبارک، کشته شد.
کد خبر: ۴۵۳۷۰۸
| |
2343 بازدید
یک مصری در درگیری با نیروهای امنیتی در تظاهرات علیه حکم تبرئه حسنی مبارک، کشته شد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزرات بهداشت مصر خبر داد که یک نفر در تظاهرات‌های روز گذشته در شهر قاهره کشته شد و 9 نفر دیگر هم زخمی شده‌اند.

مردم مصر روز گذشته (شنبه) در اعتراض به صدور حکم بی‌گناهی حسنی مبارک دیکتاتور مخلوع این کشور در قاهره تظاهرات کردند که میدان التحریر کانون این تظاهرات بود.

روز شبنه جلسه نهایی محاکمه و اعلام حکم رئیس‌جمهور مخلوع مصر در پرونده معروف به پرونده قرن برگزار شد و مبارک، پسرانش، وزیر کشور وقت و معاونانش از همه اتهامات این پرونده تبرئه شدند. حکمی که در دادگاه تجدید نظر ارائه خواهد کرد غیر قابل تغییر خواهد بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار