پس از اعلام حکم تبرئه ;

حسنی مبارک: هیچ جرمی مرتکب نشده‌ام!

حسنی مبارک که امروز (شنبه) دادگاه مصر حکم تبرئه وی را صادر کرد، در اولین اظهار نظر پس از صدور حکم گفت: من هیچ جرمی مرتکب نشده‌ام.
کد خبر: ۴۵۳۶۵۸
|
۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۰ 29 November 2014
|
3999 بازدید
حسنی مبارک که امروز (شنبه) دادگاه مصر حکم تبرئه وی را صادر کرد، در اولین اظهار نظر پس از صدور حکم گفت: من هیچ جرمی مرتکب نشده‌ام.

به گزارش ایسنا، حسنی مبارک، رئیس جمهوری پیشین مصر در مصاحبه‌ای تلفنی با شبکه ماهواره‌ای "صدی البلد" تصریح کرد: من پیش‌بینی نمی‌کردم که حکم به تبرئه من بدهند و انتظار داشتم که یک حکم غیر واقعی در مورد من صادر شود.

مبارک در خصوص رخدادهای 25 ژانویه نیز گفت: بسیاری از طرف‌های خارجی بودند که از اوضاع در مصر سوء استفاده کردند و به خیابان آمدن مردم برای بیان خواسته‌های قانونی‌شان به ابزاری برای آنها تبدیل شد.

مبارک عنوان داشت: ظرف 10 سال گذشته تحولات گسترده‌ای صورت گرفته است و به کودتای برخی علیه ما انجامید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت