کوره آ بار ديگر رييس جمهور اکوادور شد
رافائل کورآ رئيس جمهور چپگراي اکوادور روز يکشنبه بار ديگر موفق به پيروزي در انتخابات رياست جمهوري اين کشور شد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از کيتو ، کورآ پس از انکه مشخص شد پنجاه و پنج درصد از اراء را به راحتي به خود اختصاص داده است اعلام کرد "ما پيروز شديم".
این در حالی است که لوسيو گوترز رقيب اصلي رافائل کورآ رئيس جمهور اکوادور در انتخابات رياست جمهوري اين کشور، "حملات تبليغاتي" و "تخلفات" در انتخابات رياست جمهوري را محکوم و با اشاره به نتايج نظرسنجي از راي دهندگان، از قبول شکست خودداري کرد.
گوترز در کنفرانسي مطبوعاتي در شهر گواياکول در جنوب اکوادور گفت: "نتايجي که اعلام شده رسمي نيست، شمارش آراء را متوقف نکنيد."
وي اعلام پيروزي کورآ را جنگ تبليغاتي توصيف و تاکيد کرد اعلام پيروزي کورآ در انتخابات نشان مي دهد هدف وي متوقف کردن شمارش آراء است.
نظرسنجي ها نشان مي دهد گوترز بين 24 تا 31 درصد آراء و کورآ بين 54 تا 55 درصد آراء را به دست آورده اند.
گوترز دولت اکوادور را به رها کردن کشور در گرسنگي و ائتلاف با تروريستهاي کلمبيايي (شورشيان فارک) متهم کرد.
وي با اشاره به اين که شماري برگه رأي گيري از قبل آماده شده بود از وجود تخلفاتي در رأي گيري خبر داد.


