صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مهدی محمد نبی:

قهرمانی استقلال قابل پیش بینی بود

کد خبر: ۴۵۲۹۱
| |
3016 بازدید
دبیر کل فدراسیون فوتبال نتیجه به دست آمده در دیدارهای حساس هفته پایانی مسابقات لیگ برتر و صدر نشینی استقلال در جدول رده بندی را قابل پیش بینی توصیف کرد.

به گزارش مهر، مهدی محمد نبی در جریان برپایی جشن قهرمانی تیم فوتبال استقلال در ورزشگاه ثامن الائمه اظهار داشت: با توجه به حساسیت دیدار تیم‌های استقلال و ذوب آهن در هفته پایانی مسابقات پیش بینی جام و تدارکات جشن مختصر قهرمانی را در هر دو شهر مشهد و خوزستان دیده بودیم تا در صورت رقم خوردن هر نتیجه‌ای مقدمات برپایی جشن قهرمانی حتی به صورت مختصر فراهم باشد.

وی با بیان اینکه نتیجه به دست آمده در این دو بازی و معرفی تیم قهرمان تا حد زیادی قابل پیش بینی بود تصریح کرد: به استقلالی‌ها بابت فتح جام هشتم تبریک می گویم البته جامی که به آنها اهدا شد کاملا سمبولیک بود. جشن اصلی قهرمانی استقلال در مراسمی با همکاری این باشگاه‌ برگزار خواهد شد.

نبی ضمن تقدیر پوشش گسترده مسابقات لیگ برتر توسط رسانه ها یادآور شد: باید از عوامل باشگاهی که همکاری لازم را با فدراسیون جهت برگزاری هر چه منظم‌تر رقابت‌های لیگ برتر داشتند تشکر کنیم. جای شکر دارد که توانستیم مسابقات لیگ برتر را به خوبی برگزار کرده و به خوشی به پایان برسانیم.

دبیرکل فدراسیون فوتبال تاکید کرد: امیدوارم پایان خوش مسابقات لیگ برتر 87 زمینه‌ای برای استقبال بیشتر مردم از لیگ آینده باشد. فوتبالدوستان باید حتی در هفته‌های آغازین لیگ نهم هم ورزشگاه‌ها را خالی نگذارند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی