میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مخالفت آلمانی‌ها با حملات ائتلاف علیه داعش

یک نظر سنجی جدید نشان داد که 65 درصد از انگلیسی‌ها و 35 درصد از آلمانی‌ها از حملات هوایی ائتلاف تحت رهبری آمریکا علیه گروه تروریستی داعش حمایت می‌کنند.
کد خبر: ۴۵۲۲۵۲
| |
4096 بازدید

یک نظر سنجی جدید نشان داد که 65 درصد از انگلیسی‌ها و 35 درصد از آلمانی‌ها از حملات هوایی ائتلاف تحت رهبری آمریکا علیه گروه تروریستی داعش حمایت می‌کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی اسپوتنیک، این نظر سنجی که از سوی موسسه پژوهشی ICM انجام شده و نتایج آن امروز( دوشنبه ) منتشر شد نشان داد که اکثریت مردم انگلیس حامی اجرای حملات هوایی علیه اهداف متعلق به داعش هستند در حالی که دو سوم از مردم آلمان مخالف شرکت کشورشان در این عملیات نظامی علیه داعش هستند.

بر اساس این نظر سنجی 65 درصد از انگلیسی ها حامی حملات هوایی ائتلاف تحت رهبری آمریکا برای مقابله با داعش هستند . در آلمان 61 درصد از مردم مخالف این حملات بوده و تنها 35 درصد از آن حمایت کردند. در فرانسه نیز 19 درصد از شرکت کنندگان در این نظر سنجی پاسخ به این سوال را دشوار دانستند.

همچنین 60 درصد از پاسخگویان به این نظر سنجی در این سه کشور اروپایی اظهار نگرانی کردند که شرکت ارتش کشورشان در این عملیات بین‌المللی علیه داعش منجر به افزایش تهدید تروریست‌های این گروه علیه اتحادیه اروپا خواهد شد.

شرکت نظر سنجی ICM که بخشی از شورای نظر سنجی انگلیس است این نظر سنجی را با پرسش از 2987 نفر در انگلیس، آلمان و فرانسه طی 8 تا 16 نوامبر انجام داده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت