ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

خطرناک ترین نرم افزار دنیا برای فرستادن پیامک

نرم افزاری هوشمند می‌تواند دروغ یا راست بودن نوشته‌ی کاربران را هنگام فرستادن sms نشان دهد.
کد خبر: ۴۵۱۹۱۸
| |
16524 بازدید

نرم افزاری هوشمند می‌تواند دروغ یا راست بودن نوشته‌ی کاربران را هنگام فرستادن sms نشان دهد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان یک نرم افزار بسیار خطرناک تولید کرده‌اند که می‌تواند نقش نوعی جاسوسی از پیغام‌های متنی با تلفن همراه یا همان sms داشته باشد.

گفتنی است؛ این نرم افزار به نام Beam messenger به کاربر خود اجازه می‌دهد متنی را که دیگران در حال فرستادن پیام کوتاه به او هستند، قبل از ارسال از سوی آن‌ها مشاهده کند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند؛ در واقع با استفاده از این نرم افزار،‌ کاربر می‌تواند ببیند که دیگران قبل از ارسال اصلی پیام کوتاه چه جمله‌ها و متن‌هایی را می‌نویسند.

این نرم افزار قرار است بر روی سیستم‌های ios پیاده سازی شود و نسخه‌ی رایگان تحت اندروید آن نیز به صورت آزمایشی ساخته شده است.

هدف طراحان از ساخت این نرم افزار،‌ افزایش شفاف سازی در روابط تجاری، مالی و شخصی بین افراد است تا از همدیگر دید صحیح و درستی داشته باشند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار