صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بوفون و کیه‌لینی با یوونتوس تمدید قرارداد کردند

دروازه‌بان و مدافع بیانکونری قرارداد خود را با این باشگاه ایتالیایی به ترتیب تا سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ تمدید کردند.
کد خبر: ۴۵۱۰۴۰
| |
2508 بازدید

 دروازه‌بان و مدافع بیانکونری قرارداد خود را با این باشگاه ایتالیایی به ترتیب تا سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ تمدید کردند.


به گزارش خبرگزاری تسنیم، باشگاه یوونتوس اعلام کرد جان لوئیجی بوفون 36 ساله قرارداد خود را به مدت دو سال دیگر با این باشگاه تمدید کرد. به این ترتیب دروازه‌بان ملی‌پوش بیانکونری که قرارداد قبلی‌اش تا تابستان 2015 بود تا سال 2017 به راه‌راه پوشان تورین متعهد خواهد ماند.

کیه‌لینی، مدافع میانی 30 ساله بانوی پیر هم که تا پایان فصل جاری با یووه قرارداد داشت پذیرفت قرارداد خود را برای سه سال دیگر تمدید کند و تا سال 2018 در این تیم بازی خواهد کرد.

آندره‌آ آنیلی، رئیس باشگاه یوونتوس با حضور در کنفرانس خبری گفت: امروز روز مهمی برای باشگاه یوونتوس است. بوفون قراردادش را تا سال 2017 و کیه‌لینی قرارداد خود را تا سال 2018 تمدید کردند. زمانی که تیم به سری B رفت این دو کنار تیم ماندند و برای بازگشت تیم به سری A کمک شایانی کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟