هستههای خفته داعش در عربستان
هواداران داعش از طریق شبکه های اجتماعی در اینترنت تصاویری را از هسته های خفته این گروه تروریستی در عربستان منتشر کردند.
کد خبر: ۴۵۰۲۰۶
| | 7161 بازدید

هواداران داعش از طریق شبکه های اجتماعی در اینترنت تصاویری را از هسته های خفته این گروه تروریستی در عربستان منتشر کردند.
به گزارش شبکه العالم، در این تصاویر در کنار یونیفورم نیروی امنیت داخلی و نیروی زمینی پادشاهی عربستان روی یک برگ کاغذ نام گروه تروریستی داعش نوشته شده است.
ناشر تصویر نیز در زیر آن نوشته است، که داعش در میان «آل سلول» {آل سعود} حضور دارد و منتظر زمان مناسب برای آغاز گردن زنی هستند.
همچنین هواداران داعش به تازگی تصاویری را با هدف جذب نیروهای جدید در عربستان منتشر کردند از جمله تصویر پلاکاردی در اتوبان الدمام ـ ریاض و شخصی که در برابر آن ایستاده و پلاکاردی تحت عنوان «خلافت اسلامی» با خود دارد.
این خبر زمانی منتشر می شود که مقام های عربستان درباره خنثی سازی چند طرح تروریستی و بازداشت و تحویل تروریست ها به دادگاه این کشور سخن گفتند که قصد اجرای عملیات تروریستی داشتند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


