صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

مسکو آماده همکاری با حزب‌الله لبنان

معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که روسیه بر این باور است که حزب الله دارای یک قدرت سیاسی سازنده و اساسی در لبنان است.
کد خبر: ۴۵۰۱۸۸
| |
7468 بازدید

معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که روسیه بر این باور است که حزب الله دارای یک قدرت سیاسی سازنده و اساسی در لبنان است.

به گزارش فارس، معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که روسیه بر این باور است که حزب الله دارای یک قدرت سیاسی سازنده و اساسی در لبنان است.

میخائیل بوگدانف ضمن تاکید بر حمایت سیاسی روسیه از لبنان در شرایط کنونی منطقه افزود: روسیه آماده همکاری با لبنان در زمینه نظامی است.

این دیپلمات ارشد روسیه با بیان اینکه حزب الله دارای قدرت سیاسی مهم در لبنان است، تاکید کرد: مسکو همچنین آماده است تا برای امنیت و ثبات لبنان و منطقه با حزب الله همکاری کند.

به گزارش المیادین، معاون وزیر خارجه روسیه همچنین به تحولات سوریه اشاره کرد و گفت: روسیه با دمشق و احزاب ملی مخالف سوریه روابط قوی دارد.

بوگدانف تصریح کرد: تغییر نظام سوریه نه تنها بحران این کشور را حل نخواهد کرد، بلکه منجر به ادامه درگیری‌ها و تنش در این کشور می شود.

وی در ادامه افزود: روسیه معتقد است که گفتگوی داخلی راه حل مناسب برای حل بحران سوریه است.

معاون وزیر خارجه روسیه همچنین به رویدادهای فلسطین اشاره کرد و گفت: روسیه از حقوق ملت فلسطین حمایت مطلق می‌کند و بر ضرورت تحقق آشتی ملی تاکید دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار