صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خواننده زن مصری در فهرست تروریسم امارات

دولت امارات متحده عربی نام یوسف قرضاوی و یک خواننده زن مصری را در تازه‌ترین فهرست تروریستی خود قرار داد.
کد خبر: ۴۵۰۱۳۳
| |
10153 بازدید

دولت امارات متحده عربی نام یوسف قرضاوی و یک خواننده زن مصری را در تازه‌ترین فهرست تروریستی خود قرار داد.

به گزارش شبکه العالم، در فهرست تروریستی جدیدی که از سوی دولت امارات اعلام شده، نام یوسف قرضاوی مفتی مصری‌تبار و جنجالی قطر و "حنان ترک" خواننده پیشین مصری به چشم می خورد.

در این فهرست، "شورای علمای مسلمان" به ریاست قرضاوی؛ و "کمیته امدادرسانی اسلامی" با عضویت حنان ترک گنجانده شده اند و بدین ترتیب شیخ قطری و زن خواننده مصری – که از این حرفه کناره‌گیری کرده – از نظر امارات، تروریست محسوب می شوند.

به نوشته خبرگزاری رسمی امارات، در فهرست جدید نام 83 سازمان، جنبش و شخص به چشم می‌خورد و این فهرست بر اساس قانون جدید مبارزه با تروریسم که در سال جاری در امارات به تصویب رسید، تنظیم شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار