صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اجراي طرح «ايست به احترام زندگي» از آذر

طرح «ايست به احترام زندگي» با هدف ساماندهي تقاطع‌ها و تکاليفي که رانندگان و عابرين دارند اجرايي مي‌شود
کد خبر: ۴۴۹۷۲۳
| |
5566 بازدید
|
۱
رئيس پليس راهور تهران اجراي طرح «ايست به احترام زندگي» را منوط به ايجاد بسترهاي لازم دانست و گفت: اميدواريم اوايل آذرماه بتوانيم اين طرح را اجرا کنيم.

سرهنگ تيمور حسيني در گفت‌وگو با ايسنا گفت: طرح «ايست به احترام زندگي» با هدف ساماندهي تقاطع‌ها و تکاليفي که رانندگان و عابرين دارند اجرايي مي‌شود و در ارديبهشت ماه اعلام کرديم که ايجاد بسترهاي لازم شروع شده است.

وي افزود: در حال حاضر نيز اقدامات لازم در جهت ايجاد گذرگاه‌هاي مطلوب و مناسب ادامه دارد و اميدواريم ظرف 20 روز آينده اين بسترسازي‌ها به پايان برسد؛ البته اين کار برعهده دستگاه ديگري است و انصافا هم، به طور شبانه روزي مشغول کار هستند که اميدوارم اين طرح به صورت جامع و کامل اجرا شود و بتوانيم در تغيير و اصلاح رفتار حوزه رانندگي اقدام موثري را انجام داده باشيم.حسيني در خصوص طرح تشديد برخورد با تخلفات سرويس مدارس نيز گفت: به شدت با سرويس مدارسي که داراي شرايط لازم و از پيش تعريف شده نيستند برخورد مي‌کنيم.

وي با اشاره به هماهنگي‌هاي صورت گرفته با تاکسيراني و آموزش و پرورش گفت: در مقابل مدارس و در سطح شهر اين کنترل و نظارت را به صورت مستمر خواهيم داشت و تا امروز هم وضعيت خوبي را شاهد بوده‌ايم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۵
یک پیشنهاد:
از آنجاییکه مدیریت چند میلیون نفر مشکل تر از مدیریت چند هزار نفر است پیشنهاد می شود برای بهبود نحوه رانندگی ؛ جامعه هدف کسانی باشند که حرفه شان رانندگی است و رانندگان وسایل عمومی را برای الگو شدن دیگران مهیا نمایند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟