در مسکو مديران مترو باید با مترو سر کار بروند

هر کس بايد شخصاً ببيند و درک کند که در بخشي که رياست آن را به عهده دارد چه اتفاقي مي‌افتد، کار چگونه انجام شده است و چه چيزي بايد بهبود يابد يا تغيير کند
کد خبر: ۴۴۹۷۱۴
| |
4331 بازدید
به مقام‌هاي ارشد مترو مسکو گفته شده که بايد از سيستم قطار شهري براي رفتن به سر کار استفاده کنند.

به گزارش بی.بی.سی، خبرگزاري دولتي تاس مي‌گويد دميتري پگوف، رئيس متروي شهر مسکو، به معاونان خود و روساي بخش‌ها دستور داده که «مانند مسافران عادي» بايد براي رفتن به سر کار از مترو استفاده کنند.

آقاي پگوف مي‌گويد «هر کس بايد شخصاً ببيند و درک کند که در بخشي که رياست آن را به عهده دارد چه اتفاقي مي‌افتد، کار چگونه انجام شده است و چه چيزي بايد بهبود يابد يا تغيير کند».

او به خبرگزاري تاس گفت «من با مترو سر کار مي‌روم، هر روز به ايستگاه مترو مي‌روم و حدود 35 دقيقه در راه هستم و بايد خط هم عوض کنم».

يکي از امتيازات شغلي آقاي پگوف اين است که او مي‌تواند با راننده شخصي به سر کار برود، اما او مي‌گويد ترجيح مي‌دهد که با توده‌ مردم در واگن‌هاي مسافربري باشد. واکنش‌هاي گوناگوني نسبت به اين تصميم‌گيري در توييتر ديده مي‌شود. يک کاربر نوشته «همه چيز در روسيه بد نيست». اما فرد ديگري اشاره‌اي کنايه‌آميز به امکانات ضعيف مترو در ساعات شلوغي رفت وآمد دارد. آندره‌ بوگومولف مي‌گويد «بهتر بود اگر آنها پشت لباس‌شان بنويسند که مدير هستند. آن وقت ما مي‌توانيم مراتب حق‌شناسي خود را همان جا در ساعات شلوغي رفت‌وآمد به آنها نشان بدهيم».

مترو مسکو با 195 ايستگاه و ارائه‌ خدمات به بيش از نه ميليون مسافر در روزهاي کاري هفته، يکي از شلوغ‌ترين متروهاي جهان است.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی